Най-голямата красавица от екрана – Инджи гостува в България с онлайн видео и снимки

Най-голямата красавица от екрана – Инджи гостува в България

Сонгюл Йоден ще уважи Dancing Stars 2, както и „Шоуто на Слави“

Сонгюл Йоден е голямата звезда, която пристига в България специално за Dancing Stars 2. Най-известната телевизионна актриса у нас в момента, която всяка делнична вечер влиза в милиони български домове в ролята на Инджи от хитовия сериал “Перла”, потвърди, че ще пристигне в София в края на следващата седмица.

Тя ще прекара два дни в столицата, като зрителите на bTV ще я видят в неделния епизод на Dancing Stars 2 на 11 октомври от 20.00 часа, където ще има специално участие. Звездата ще бъде и специален гост в „Шоуто на Слави”.

Сонгюл Йоден ще даде специална пресконференция за българските медии, като подробности ще бъдат обявени допълнително.

Сонгюл Йоден e родена на 17 февруари 1979 г. в Диарбекир. След като баща й се премества в Анкара, тя отива с него и прекарва там детството си. Известна е в Турция с ролите си както в сериали, така и на театралната сцена. Изучавала е театрално изкуство в Анкара, завършила е Турската театрална академия.

Буквално името Сонгюл в превод от турски означава „розова роза“. Актрисата е много известна със своята красота и благ характер. Преди да се посвети на телевизионните сериали, е била известна в Турция с ролите си в театъра.

През 2005 г. Сонгюл Йоден се превръща в истинска звезда с ТВ сериала „Перла“, постигнал огромен международен успех, в който се снима в продължение на 2 години. В България „Перла“ за пореден месец оглави класацията на най-гледаните телевизионни програми и продължава да привлича най-голяма зрителска аудитория в делничния праймтайм.

Коментари (16)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.