Най- доброто от Cartoon Network от 2017

Cartoon Network – акценти за декември 2017

„Малки Титани: В готовност“ и „Реактивните момичета“ в един отбор!

От 11 декемвривсеки делник в 19:30 ч.

Реактивните момичета се появяват в кулата на Титаните, но тийнейджърите изпитват затруднение да ги видят като супергерои, а не само сладки бебета.

 

Реактивните момичета Сезон 2

От 11 декември – всеки делник в 19:30 ч.

Класическото сериалче на Cartoon Network стартира отново с нови епизоди. Реактивните момичета се завръщат да защитават Таунсвил от злодеи, които искат да завладеят града. Сестрите Белушка, Бълбук и Бръшлян трябва да се справят с домашните си, докато използват супер силите си и се изправят пред върволица от злосторници.

Момичетата са винаги нащрек! В новите епизоди гледайте как те се борят със злодей чудовище, което нахлува в къщата на кметството на Таунсвил. Дори и на Коледа нашите героини не могат да се отпуснат, защото празниците са любимото време на Моджо Джоджо… за унищожаване на всичко. Но тази година Реактивните момичета ще му дадат урок.

 

Облачно с кюфтета Сезон 1

От 4 декември – всеки делник в 19:05 ч.

Шоуто проследява младия Флинт Локууд. Той е ученик в гимназията, с големи мечти да стане сериозен учен, чиито изобретения имат потенциала да променят света, вместо да експлодират в лицето му. Флинт страда от МНСР: Мечти Несвързани С Риба, което е жалко, защото той живее в Суолоу Фолс, където главната причина за процъфтяването на икономиката е бизнесът със сардини.

 

Бен 10 и един нов извънземен

От 16 декември – всяка събота в 09:35 ч.

Специални истории на Бен 10, които включват едночасовия епизод „11-ти извънземен“.

 

Зимни маратони

От 3 декември – всяка неделя в 7:00 ч. След 23 декември – всеки ден в 7:00 ч.

Маратон на различно шоу всяка седмица/ден, включително два Teen Titans Girls епизоди на 24 декември.

 

Най- доброто от 2017

От 25 декември – всеки делник в 19:30 ч.

Това предаване ще завърши годината, с най-добрите специални епизоди от 2017! То ще включва „Бен 10: Извънземен на седмицата“; „Чичо Дядко: Награди“; „Време за приключения: Елементи“ и др.

 

Лигата на справедливостта: Екшън Сезон 1

От 9 декември – всеки уикенд в 20:15 ч.

„Лигата на Справедливостта: Екшън“ е базиран на отбора от супергерои на DC Comics, носещ същото име.

Сериалът разказва за приключенията на Супермен, Батман, Жената Чудо и редуващите се други членове на Лигата на Справедливостта. Те се борят със суперзлодеи и други заплахи за Земята.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 ноември 2017 г.