Най-добрият DJ Armin Van Buuren: България е номер 1 за 2010!

Избраният за № 1 диджей в света Armin Van Buuren посочи гостуването си у нас на Solar Summer Festival за най-доброто парти за 2010 г.

За четвърта поредна година вчера Armin Van Buuren бе обявен за най-добър диджей в света в престижната класация Top 100 DJs 2010 на списание DJ Mag. Той пък посочи гостуването си у нас на Solar Summer Festival (лятното турне на Ялта клуб) като най-доброто парти за 2010 г.

Това лято на морския ни бряг над 10 000 родни фенове посрещнаха изгрева в  компанията на най-титулувания диджей в света.

По време на своя 5-часов разбиващ сет и невиждано мултимедийно шоу Armin не спря да танцува и да изпраща сърца на българската публика.

А за финал в 7 часа сутринта Armin се качи върху пулта и танцува с българското знаме в ръцете си.

За невероятното парти в България научиха милионите му фенове по целия свят от поста му в Tуитър веднага след участието му на Solar Summer Festival:

„Не знам как да започна, за да ви разкажа колко невероятен бе гигът ми в България. Всичко беше перфектно. Това е от онези незабравими нощи. Аз пусках 2 допълнителни часа над стандартния ми сет. Какъв заряд! Ние заедно посрещнахме изгрева. Благодаря Ви“.

Това е поредното признание за организаторите на Solar Summer Festival, след като тази година Ялта клуб затвърди позициите си в Топ 100 на най-добрите клубове по света, изкачвайки се до 62-ра позиция и нареждайки се сред колоси като Pacha, Ministry of Sound, Space, и т.н.

Този петък (29-ти октомври) Ялта ще предложи на родните фенове среща с диджея, който самият Armin Van Buuren избра да го подгрява това лято у нас – Glenn Morrison. В комбина с него ще видим и холандеца Joris Voorn, с чието име бяха свързани доста от мега хитовете напоследък.

От няколко години Glenn Morrison и Joris Voorn будят любопитството на клубове като Amnesia – Ibiza, Pacha – Buenos Aires, Ministry of sound  – London… Ред е да ги видим утре и в Yalta club.

Видео от събитието:

Коментари (1)

Публикувано в на 29 октомври 2010 г.