Най-добрият барман на Пловдив забърка новия летен хит

СТАНИМИР ПЕЕВ ВЗЕ ПЪРВОТО МЯСТО ВЪВ ВТОРИЯ КРЪГ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ШАМПИОНАТ NESCAFÉ® FRAPPÉ SUMMER FLAIR 2009

Станислав, заедно с най-атрактивните и способни участници, ще подготвят невиждано досега шоу на големия финал на конкурса, организиран от Nestle Professional

На 2 юли 2009 г. в клуб Olymp в гр. Пловдив се проведе вторият квалификационен кръг от националния шампионат NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009.

Всички участници в шампионата зарадваха публиката с изключително атрактивното си представяне, показаха виртуозни умения и богато въображение.

Журито единодушно присъди 1-вo място в категорията „Showtending NESCAFÉ® Frappé” и голямата награда в пловдивския кръг на шампионата на 29-годишния Станимир Пеев, който приготви новия летен хит – безалкохолният коктейл Чийзнес Мока (4 гр. NESCAFÉ® Classic, 10 мл сироп Ginger Bread, 100 мл сироп Cheesecake, 80 мл мляко, бита сметана).

Със своите атрактивни умения и оригинална авторска напитка, Станимир единодушно спечели симпатиите на журито и на многобройната публика.

Заедно със Станимир Пеев за финала на NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009 заминават и 28-годишният Тихомир Великов от Сливен и 22-годишният Николай Вангелов от Панагюрище. Те ще се състезават за голямата награда на NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009 на големия финал на конкурса, който ще се проведе на 30 юли в гр. Варна.

Квалификациите от националния шампионат NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009 продължават на 16 юли във Велико Търново, клуб ROYAL и на 29 юли във Варна, клуб Rappongi. Началният час на всички регионални квалификационни кръгове е 17:00 часа. Победителите от квалификационните кръгове на конкурса ще имат възможността да участват в първата професионална Бариста Академия в България, която Nestle Professional лансира в началото на 2009 г.

Големият финал на NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009 ще се състои на 30 юли в хотел ODESSOS във Варна. Победителят в категорията “Sowtending NESCAFÉ® Frappé” ще има възможността да посети националния Бариста шампионат, който ще се проведе през 2010 г. в Гърция.

Националният NESCAFÉ® Frappé Summer Flair 2009 шампион ще получи професионален мобилен flair бар и златен NESCAFÉ® Frappé миксер, осигурен от Eurogat ООД.

Повече информация за правилата на конкурса, етапите на провеждане и записвания можете да намерите на: http://www.nescafe.bg/nescafefrappeflair2009/.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 юли 2009 г.