Най-добрите моменти с „Нескафе“ – виж ги на моста на НДК!

ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА ОТКРИВА
НАЙ-ДОБРИТЕ „NESCAFE МОМЕНТИ”

Три дни с най-добрите снимки от „NESCAFE МОМЕНТИ” на моста на НДК

На 24 октомври, на Моста на НДК, ще бъде открита фотографската изложба „NESCAFÉ® МОМЕНТИ”. Фотографиите, вдъхновени от ароматната напитка, ще бъдат изложени до 26 октомври.

Експозицията ще бъде открита от Даниела Серданова – водеща на токшоуто „Смяна на местата” и един от най-успешните български фотомодели.

Според регламента на конкурса, журито трябваше да избере двадесетте най-добри снимки – интерпретации на тема NESCAFE момент.

След прецизна селекция обаче, за финалисти бяха избрани не 20, а 46 любителски фотографии.

Пейзажи, портрети, автопортрети и натюрморти са малка част от снимките, с основен вдъхновител NESCAFÉ®. Всяка една снимка е придружена от кратък авторски текст, който внася допълнителна интрига в цялостното възприятие на снимката.

По време на тридневната изложба, посетителите ще могат да опитат вкусовете на NESCAFÉ® 3in1, NESCAFÉ® Classic и NESCAFÉ® Gold.

Членове на журито бяха авторитети като Йохан Карлсон – арт директор на списание „Мениджър”, Мария Касимова-главен редактор на списание „Капитал Лайт”, Ирена Георгиева – главен редактор на културния гайд „Една седмица в София”, Ясен Григоров – арт директор на рекламна агенция McCann, Юрий Трейман – организатор на „Фотоваканция” и собственик на фирмата-официален дистрибутор на Kodak за България, и Йордан Панков – представител на NESCAFÉ®.

Над 350 любителски фотографии взеха участие в първия фотоконкурс на NESCAFÉ®. Над 10 000 души посетиха страницата www.nescafe.bg, за да разгледат кандидатурите за най-добри NESCAFE МОМЕНТИ.

„NESCAFÉ® МОМЕНТИ” е част от кампанията “70 години марка кафе номер едно в света”, по случай кръглата годишнина на NESCAFÉ®.

Приложената снимка е част от изложбата „NESCAFE МОМЕНТИ”.
Автор: Саркис Саркисиян
Заглавие: Време за кафе

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.