Наука без ограничения – шегаджийско шоу по Discovery Channel

Discovery Channel с премиера на „Наука без ограничения“

В поредицата група приятели с интерес към науката постоянно се предизвикват взаимно с шантави, но невероятно интелигентни състезания.

Джони Галеки е домакин на супер забавната поредица, в която той и неговите колеги шегаджии Тамара Робъртсън и Джейсън Латимър си служат с последните открития на науката, за да правят шеги, каскади и номера. Заедно организират екип от изобретателни учени, които използват познанията си в областта на химията, физиката и инженерството, за да осъществят невиждани до момента номера, които представят на зрителите забележителни и необичайни достижения на науката. Станете част от едно забавно приключение заедно с „Наука без ограничения“ от 7-и юни в 23:00 ч. по Discovery Channel.

В премиерните епизоди ви очакват мощни химични реакции под прикритието на готварско шоу, както и „контрол“ на предмети със силата на ума – шегите са пълни с истинска наука и със здравословна доза хаос!

Тези и още много вълнуващи експерименти очакват зрителите на „Наука без ограничения“ от този четвъртък в 23:00 ч. по Discovery Channel.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юни 2018 г.