Naughty Boy („La La La“) разцепва Син Сити София

SIN CITY отново удари в 10-ката. В България и на Балканите гост на клуба ще бъде Naughty Boy – 11 октомври, петък.

За първи път в България и на Балканите  по покана на най-големия супер модерен и луксозен софийски клуб – SIN CITY  на 11 октомври, петък ще имаме удоволствието и късмета да чуем Naughty Boy и неговите хитове.  Всеки докоснал се поне веднъж до неговата музика няма как да не остане възхитен и да не продължи да го слуша. Дори само при първото споменаване за неговото гостуване в  SIN CITY, интересът на ценителите на добрата и качествена музика „подпали” телефоните на клуба. Много хора от седмици са в очакване на датата 11 октомври и техният любимец. Самият той ще кацне на летище София заедно с екип от 10 човека по обяд, след което го очакват срещи, интервюта, разходка из София, а вечерта сцената на SIN CITY и хилядите фенове.

Все пак нека отново си припомним някои факти и негови безспорни успехи. Naughty Boy нахлува с ” гръм  и трясък” в средите на музикалната сцена през 2009 г. с хит сингъла „Diamond Rings“ на  Emeli Sande. Амбициозният, млад и изключително продуктивен британски текстописец, продуцент и музикант не оставя нещата до тук, а продължава с  „Wiley“ и „Never Be Your woman“ (2010). Надарен  с невероятната дарба  да прави хит след хит, той прави записи за UK рапърите Chipmunk и Wiley, както и за  Emeli Sande. Naughty Boy и Sande, с която сформират много силен екип и истинско партньорство продължават работата си заедно и успехът става техен верен спътник. През 2011 и 2012 г. талантливият музикант работи върху записите за  Leona Lewis, JLS, Cheryl Cole, Jennifer Hudson, Alesha Dixon и Tinie Tempah. Следват съвместни проекти с Alesha Dixon, JLS, Lily Allen, Alexandra Burke и Jennifer Hudson. Той също така прави  записи за Professor Green, Cheryl Cole и Tinie Tempah. Khan пише и за Leona Lewis през 2012 г., също така е сценарист и продуцент  на „When It Hurts“  на Glassheart. Работи върху записи за Rihanna, Fantasia Burrino  и копродукцията „Лудите неща“ с Will.I.Am за Cheryl Cole.

През 2013 г. Naughty Boy подготвя  дебютния си албум – Hotel Cabana. Албумът е с изпълнители и световно известни имена като Emeli Sande,  Ed Sheeran, Gabrielle и много други. Той е предшестван с излизането на един от  десетте най-добри сингълa “Wonder“ (с участието на Sande) и хит номер едно „La La La“ с участието на Sam Smith, който не спира да оглавява европейските класации и е един от най-слушаните сингли в България. Новият му хит – „Lifted” – отново с успешното сътрудничество на Emeli Sande, е един от най-силните хитове през последните месеци на 2013 година и е в топ десет на Обединеното кралство.  Самият  дебютен  албум  „Hotel Cabana” достигна номер две в Обединеното кралство, което е безспорен успех и признание за творчеството на Naughty Boy.

11 октомври – петък, SIN CITY ще бъде горд домакин на този изключителен музикант и на неговото  признато из целия свят творчество.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 октомври 2013 г.