Национална лотария раздаде 250 000 лева за два часа

За един месец в хитовото гейм шоу „Национална лотария“ бяха спечелени над 250 000 лева в парични и предметни награди

Всяка събота през последния един месец се раздават невиждани награди в ефира на Нова ТВ. За последните четирите седмици водещият на „Национална Лотария“ Захари Бахаров раздаде награди за над 150 000 лева и четири чисто нови автомобила. Всеки прекрачил прага на студиото си тръгва с минималната сума от 500 лева, а най-големите късметлии се борят за големите печалби. През месец ноември играта стартира с още по-голям джакпот. Неспечелените суми се натрупват и през идния месец участниците вече ще се борят за мегаджакпота от 120 000 лева в ТВ играта „Национална лотария“.

„Раздаването на такива големи награди не е лесна работа. Емоциите на участниците са големи и затова игарата е толкова димачна и зареждаща“, споделя водещият на предаването Захари Бахаров.

В последното издание за месеца в събота отново се раздадоха големи печалби. За тридесетте минути на предаването водещият и неговите асистентки помогнаха щастливците в студиото да спечелят над 80 000 лева от наградния фонд на „Национална лотария“.

В играта  „Щастливата монета“ четиредесет и две годишният Муса Бабечки от Гоце Делчев спечели чисто новото возило и обеща да вози всеки ден сина си до училище с него, тъй като малкият подарил щастливия билет на „Национална лотария“ на баща си.

Във втората игра „Сейфове“ участваха Ани Стефанова и Владимир Топалов, но късметът бе по-благосклонен към дамата и тя си тръгна от студиото с 1 250 лева по-богата. Владимир Топалов пък спечели значително по-скромната сума от 500 лева.

В третата игра четирима участници си опитаха късмета и се бориха да открият символа „MEGA JACKPOT” на своите билети, за да играят за сумата от 100 000 лева. Най-големият късметлия сред тях  беше Огнян Огнянов от село Кирчево, който откри символа и се изправи пред сферите. С подкрепата на своето семейство и под настъвленията на водещия Захари Бахаров, щастливецът достигна сумата от 55 000 лева и спря своята игра. „До последно не вярвах, че ще играя за джакпота и когато достигнах сумата от 55 000 лева реших да спра, за да не ми изневери късметът“, развълнуван от печалбата разказва спечелилият.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Еврофутбол и Fastpay.

Видео зяапис от предаването:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2012 г.