Национална лотария плаща сметката за ток, и кола дава!

Млада майка и безработен са големите печеливши в „Национална лотария” тази седмица

20 000 лева спечели в играта МЕГА Джакпот 29-годишният Атанас Тодоров от Варна. Той е бивш военен, работил е в бреговата охрана на морската столица, но след съкращенията в армията, остава без работа. „Бях почти разорен след тежките сметки през зимата. И докато ги плащах, видях билетите. Реших да изпробвам късмета си.“, сподели Наско. Благодарение на Национална лотария” той вече разполага с крупната сума от 20 000 лева. Наско направи четири предположения пред сферите на късмета, последното от които грешно. Бившият военен предпочете да си тръгне със сумата, спечелена до момента, отколкото да рискува да я раздели на половина. „Кой може да се похвали с такава работа, на която за 5 минути печелиш 20 000 лева. Много съм щастлив“, сподели още Наско след края на играта.

Млада майка от Плевен пък си тръгна с чисто нов автомобил от студиото на Национална лотария”. 26-годишната Борислава Игнатова е майка на две деца и получава обезщетение за майчинство в размер на 240 лева. В студиото тя беше с големия си син, 5-годишният Деян, и мъжа си, които стискаха палци през цялото време. „Това е мечтана награда за нас, нов автомобил. Сега много по-лесно ще се придвижвам с двете малки деца“, сподели щастливката Борислава.

В играта “Сейфове” тази седмица за максималната сумата от 40 000 се изправиха две красиви млади дами – шивачката от Плевен, Катерина Цакова и Теодора Пеева от София. След като поиска прегръдка за късмет от водещия Захари, 23-годишната шивачка за съжаление отвори веднага двата хикса и си тръгна с гарантираната печалба от 500 лева. Късметът на Теодора също не беше тази вечер на нейна страна и тя спечели 1000 лева от шоуто.

„Сцената на „Национална лотария” е като нощна София. За минути няколко хиляди лева и нов автомобил сменят притежателите си“, пошегува се водещият Захари Бахаров. Тази седмица в предаването бяха спечелени общо  63 447 лева.

Следващата събота, 30 март, точно в 19:30 часа в ефира на Нова Телевизия, нови 9 късметлии ще се борят за награди на стойност минимум 160 000 лева. Тогава ще бъде и последната седмица, когато МЕГА Джакпотът на „Национална лотария” ще бъде 100 000 лева. Ако не бъде спечелен, през месец април той набъбва до внушителната сума от 120 000 лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2013 г.