Национална лотария изсипа 164 292 лева за половин час по Нова!

Прекрасен подарък за 45-ия рожден ден на софиянеца Мартин от приятелката му – билет с печалба от 100 000 лева!

Общо 164 292 лева  раздаде тази седмица предаването „Национална лотария“ в ефира на Нова телевизия

Тази седмица предаването Национална лотария освен 9-мата щастливци, които бяха избрани да участват в шоуто, в студиото за да вземе своята награди се присъедини и Мартин Данов. Той ще се радва на своите 100 000 лева от най-голямата моментна парична печалба от билета на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. За Мартин големият късмет се усмихва точно на рождения му ден, когато получава от близък за него човек билет на Национална лотария като подарък. „Чувството е наистина страхотно, пожелавам на всички да имат късмета, който имам аз“, споделя Мартин. Г-н Данов е преподавател по испански език, а със спечелената сума първото нещо, което ще направи, със сигурност е да купи подаръци на своите близки.

В първата играта на шоуто „Щастливата монета“ за чисто новия испански автомобил играха 3-ма представители на мъжкия пол – Йордан Йорданов, Мариан Тодоров и Искрен Димов. Късметът тази събота се усмихна на 18-годишния Мариан от Стара Загора. „Имах предчувствие, че ще спечеля точно аз“, споделя късметлията след края на играта. В момента младият господин кара шофьорски курс и съвсем скоро трябва да го завърши и спокойно да се наслаждава на своята спечелена награда.

Във втората игра „Сейфове“ на Национална лотария участваха Анка Маркова от Свищов и Катерина Соколова от Кюстендил. Участничката от Свищов зарадва водещия Захари Бахаров и всички останали участници с руската песен „Славей“. Анка се оказа и голямата щастливка, която ще се радва на 24 000 лева от Национална лотария. Тя достигна до края на играта и имаше възможност да удвои своите 12 000 лева по две. Спечелените пари 72-годишната Анка ще вложи в образованието на 4-мата си внука. Другата участничка Катерина е на 19 години и в момента е студентка по медицина в София. Билетът, с който младата дама участва в предаването Национална лотария е подарък от баба й, който донесе на Катерина сумата от 750 лева, след като тя първа отвори двата Х в играта.

Друг голям късметлия, който се изправи срещу „MEGA JACKPOT”-а на Национална лотария на обща стойност 140 000 лева се казва Валентин Иванов. Той е от град Велико Търново и по професия е строителен техник. Сумата, която спечели Валентин е 12 500 лева. Своята парична награда Валентин ще вложи за начален капитал на собствен бизнес.

Подарък изненада малка гайда получи водещият Захари Бахаров от Стефка Чакърова, която спечели 4 500 лева от играта „Сейфове“ на 4 май.

От играта „Специален шанс“ своята награда от 2000 лева получи Гергана Костадинова.

Тази седмица общата сума раздадена в предаването Национална лотария е точно 164 292 лева.

Ако и вие искате да сте на мястото на печелившите е нужно само да си набавите билет на Национална лотария – „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“. Очакват ви много парични и страхотни предметни печалби!

Изненадите от „Национална лотария“ не спират. След като  Ива Ивайлова и Мустафа Кьоров спечелиха двата автомобила, сега в периода от 11 май до 8 юни всички участници ще могат да спечелят още два страхотни нови испански автомобила в „Специален шанс“.

На първия автомобил ще се радва „Най-големият късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен отново чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през периода на специалната игра.

Вторият автомобил ще отиде при „Най-големия карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 11 май до 8 май, ще има възможност да обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов испански автомобил от „Специален шанс“.

Не пропускайте шанса си да се радвате на нов автомобил от Национална лотария. Колкото повече регистрирани билети „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта“ имате, толкова по-голяма е възможността да спечелите страхотна награда.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.