National Geographic Channel търси участници за БГ предаване

National Geographic Channel Bulgaria стартира първия си изцяло локален проект – Explore Bulgaria – и търси откриватели с авантюристичен дух.

Всеки, които иска да участва в конкурса, може да се регистрира на http://explorebg.natgeotv.com/ и да се присъедини към Георги Палазов и Мая Стоилова. Тяхното пътуване из България ще бъде документирано и излъчено през май и юни тази година по National Geographic Channel.

Кандидатите могат да представят себе си задължително чрез текст и снимки и по желание чрез видео. В края на февруари ще бъдат избрани още двама откриватели, които заедно с Жоро и Мая ще посетят различни красиви и интересни места в България.

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL БЪЛГАРИЯ ДАВА СТАРТ НА НОВ МУЛТИМЕДИЕН ПРОЕКТ EXPLORE BULGARIA

„Еxplore Bulgaria“ е проект на NGC, който обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на документалния канал и е разработен изцяло за българския пазар. 6 епизода по 12 минути ще разкрият на зрителите непознати, но интригуващи места в България. За проекта NGC търси сред зрителите двама души с откривателски дух и готови за приключения. Те ще се  присъединят към Мая Стоилова и Георги Палазов – българи, чийто живот е посветен на спорта и любовта към българското, които каналът предварително привлече за участие в проекта. Четиримата посланици на идеята „Explore BG“ (Открий България) ще се отправят на пътешествие, което аудиторията ще може да проследи през май и юни тази година. Водещият принцип при подбора на дестинациите е те да са значими (културно-исторически) и да представляват впечатляващо постижение от древността. За достигането до локациите, е необходима специална екипировка или начин на предвижване (гмуркане, катерене, велосипед, лодка, парашут, оф-роyд шофиране). Зрителите ще имат възможност да преоткрият България с плаване до Тюленовата пещера или с полет с балон над Перперикон. За заснемането National Geographic Channel се довери на продуцентската компания АГИТПРОП.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2014 г.