Наталия Симеонова мина 10 хиляди километра докато чака ефир!

Над 10 хиляди километра и вече десетки сбъднати желания в „Предай нататък” – скоро по bTV

Над 10 хиляди са километрите, които Наталия Симеонова и екипът й пропътуваха само за месец и половина покрай подготовката и заснемането на новия риалити проект на bTV „Предай нататък”.

Освен в София, любимата на милиони зрители телевизионна водеща се срещна с поръчители на вълнуващи истории и изненада първите герои на предаването в Стара Загора Варна, Пловдив, Асеновград, Панагюрище, Шумен, Ямбол, Видин, Кула (Видинско).

Снимките на „Предай нататък” и набирането на истории продължават с пълна сила. Над 700 души вече са изпратили писмо на електронната поща predainatatak@btv.bg с историята на човека, на когото искат да помогнат. Стотици са и хората, които са се свързали с предаването чрез денонощния телефон 0888 445588.

Сред желаещите да направят добро има и деца. Най-малкото от тях е 6-годишно момиченце, което е потърсило помощ за майка си. Съвсем скоро, още в един от първите епизоди, зрителите ще видят и как Наталия Симеонова се отзова на молбата на 9-годишно момиче и изненада болната му 23-годишна сестра.

Изключително широка е гамата от мечтите и нуждите на участниците в „Предай нататък”, с изпълнението на които Наталия вече успя да промени в положителна насока живота им – осигуряване на процедури за рехабилитация и оборудване на помещения за хора със специални нужди, закупуване на учебни помагала, дрехи и технически пособия, ремонт на жилище…

Екипът на предаването подари незабравими емоции на част от героите си, като ги срещна и с любима тяхна публична личност, осъществи дълго мечтани екскурзии, пътувания и немислими до момента преживявания.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2012 г.