Наркомани умират покрай Мис България – видео с онлайн видео и снимки

Наркомани умират покрай Мис България – видео

Пред вас е видео с новата кампания на No Frame Media срещу дрогата, която е и тазгодишната кауза на Мис България 2012 Габриела Василева за „Превенция от наркотична зависимост при младите хора“.

Поопомняме, No Frame Media е на амбициозните Емил Кошлуков и Вили Сечкова, които създадоха куп предавания по ТВ7 и едно по БНТ.

Въпреки ефектния видеоклип олицетворяващ кампанията против наркотиците обаче, до малките часове на 18 юли 2012 г. продуктът събира повече неодобрение, отколкото одобрение в YouTube. Зрителка коментира: „Плоско та плоско. Това е трудна тема, която изисква някаква достоверност, а не блудкави сапунени опери.“

Интригуващите кадри може би изглеждат и съблазняващи за част от потенциалните наркомани, предвид че във всеки порок се крие социална и лична неудовлетвореност. В този аспект интересният „живот“ на зависимите, представен в клипа, може да се стори съблазнителен за скучаещ вкъщи пъпчив тийнейджър. Наистина е добре в подобни видео послания да се набляга на уплахата от реалните последствия, а не на специалните ефекти тип „холивудско кино“.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юли 2012 г.