Nana остана в България, денси чалга до зори! (+снимки) с онлайн видео и снимки

Nana остана в България, денси чалга до зори! (+снимки)

Nana отмени връщането си в Германия, пее в „Роял фолк клуб“, снима клипове в България, прави кастинг!

Един от най-известните рап изпълнители за всички времена, който имаше участие в сряда на 26 май в клуб club Jim Beam, остава в България до края на месеца.

Световната знаменитост удължи престоя си с цели пет дни, заради бизнес проекти.

Nana има намерение да запише песен с наша изпълнителка и усилено търси такава, готов е да направи съвместно парче с българска чалга певица.

Ето какво казва звездата на въпроса какъв музикант търси: „Аз работя само с хора, които харесвам. Не става въпрос само за пари. За да правиш музика с някой, трябва да го опознаеш малко и да почувстваш, че ще стане!“

До момента той е осъществил контакт с варненската певица Таня Паскова и планира да започне работа с нея. Очаква се в най-скоро време продуцентът му Steve Maurice да проведе кастинг за изпълнители, като победителят ще има честта да запише дуетно парче с Nana.

Другият бизнес проект, по който немската звезда остана да преговоря у нас, е свързан със заснемането на клипове към песните му. По този въпрос той се срещна с Джуди Халваджиян  (продуцентът на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“) в рибна къща „При Яфата“ и двамата разговаряха за възможностите снимките да се осъществят още през есента.

Въпреки сериозните теми, които обсъждаха по време на вечерята, Nana не спираше да се забавлява и да заразява околните с изключителното си чувство за хумор.

Той си поигра на криеница с няколко деца, дошли с родителите си да вечерят в рибния ресторант и сподели, че много обича малчуганите. Самият той е горд татко на момиченце на 12 и моченце на 7 години.

В рибния ресторант „При Яфата“ Nana опита за първи път пресен черноморски калкан и си поръча отново шопска салата и люти чушки. След това пожела да отиде на чалга.

Любезните домакини му организираха истински воаяж из нощна София. Така за една вечер той успя да обиколи едни от най-известните поп-фолк клубове в столицата – „Ориент 33“, „БИАД“ и „Роял фолк клуб“.

Оказа се, че Nana е луд фен на чалга музиката – до ранните часове на следващия ден той не спря да танцува, да играе кючек и да свири на барабаните.

В „Роял фолк клуб“ пък се случи истински прецедент – за първи път в чалга клуб пя рапър.  В известното заведение в Студенски град за радост и късмет на присъстващите Nana повтори звездното си участие в club Jim Beam и изпълни три от най-хитовите си парчета – „Lonely“, „Remember the Time“ и  „Let it rain“, след това обеща на всички да се върне отново у нас.

Снимки от купона в София, преди броени дни:

nana

Nana – Lonely @ Live from Xtravaganzza, Varna 24.05.2010

Nana – Remember The Time @ Live from Xtravaganzza, Varna 24.05.2010

Radio Energy Back To The 90s – Nana – Lonely Live at Club Jim Beam

Коментари (1)

Публикувано в на 30 май 2010 г.