„Накъде“ отива Нора? Очаквай новия й подземен клип! с онлайн видео и снимки

„Накъде“ отива Нора? Очаквай новия й подземен клип!

Клипът към “Накъде?” беше заснет в мрачните подземия на Двореца във Враня

Чисто новият сингъл на финалистката от Мюзик Айдъл 2 НОРА вече си има клип. Снимките на „Накъде?” се проведоха в неделя, 21 март, в мрачните подземия на Двореца във Враня. Нора отново работи с екипа, отговорен и за клипа на дебютния сингъл на певицата: на режисьорския стол Васил Стефанов (Baby, Остава; Герой, Тома), а за стайлинга се погрижи Мина Кайе.

Подземните коридори на Двореца във Враня се оказаха перфектния декор за мистичната атмосфера на клипа. Снимките продължиха цял ден при минусовите температури в сградата, но това не попречи на Нора да изпълни перфектно ролята си на ъндърграунд кралица. Нора не се страхува да се преобразява и този път ще изненада феновете си с неочаквана визия. Плюс с невиждани умения по пейнтбол! В клипа участват още един мистериозен и много секси китарист с легендарната китара Washburn V Fly (предоставена от Музикална Къща „Фактор”) и няколко демонични персонажа. Скоро ще разберете и повече!

Ето какво каза и самата Нора за снимките на „Накъде?”:

„Клипът е разделен на три части, първата ме представя по много различен от мен самата начин, втората част е изпълнена с много екшън. Краят на видеото представлява една много мрачна и изкривена реалност. Резултатът ще бъде много динамичен.”

След Its Not Right, едно от най-популярните парчета в родния ефир за миналата година, както и в ефира на гръцкия музикален канал MAD, айдълката написа текста и за новото си соло парче Накъде?. Музиката отново е дело на Бисер Иванов. Накъде? е бунтарска песен с рок рифове и заразна поп енергия, с която Нора продължава да задава въпроси и да провокира.

Снимка: Силвия Братанова / WINGS

Докато чакаме парчето: гледай Nora – It`s Not Right (Deep Zone Remix) / HD / 2009:

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.