Наистина „Отчаяни съпруги“ – Иван напуска Вихра

От известно време се говори, че младото семейство e на път да сложи край на брака си, защото в отношенията им се намесила друга жена.

И истината е, че Иван и Вихра наистина се разделят и причината е трети човек. Новата жена в сърцето на продуцента е водещата на рубриката „Най-добрата майка“ в „Станция нова“ Ирина Сарачинова.

Двамата поддържали връзка от няколко месеца и вече не успявали да прикриват чувствата и емоциите си, пишат от bliasak.bg. Според запознати Иван и Ирина дори вече ходили на почивка в чужбина, където никой да не може да ги разпознае.

Преди да се ориентира към телевизията русата водещата е била пиар на бизнесмена Васил Божков. Тя има две деца от бившата си половинка.

Припомняме ви, че Иван и Вихра бяха двойка в продължение на 8 години. На 22 август 2010 г. двамата се венчаха в добруджанското село Крапец, където освен малката им дъщеричка Ава бяха и почти всички представители на родния елит.

След като Андрей се раздели със сръбската си изгора Даниела Янков, а Иван – с Вихра, „Отчаяните съпруги“ действително оправдаха името на предаването си.

По информация на BLife.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.