Награди за 9 000 лева в „Това е цената“ по bTV с онлайн видео и снимки

Награди за 9 000 лева в „Това е цената“ по bTV

Награди на стойност близо 9 хиляди лева в четвъртото издание на „Това е цената”

Тази неделя, 10 ноември, от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да гледат четвъртото издание на „Това е цената”, което вече става все по-популярно и като „щедрото шоу”. В този епизод Ники Станоев за пореден път изпълва залата и ефира на bTV с настроение. Самият той се определя като истински Дядо Коледа, който после обаче е сравнен с хобит от „властелинът на цените” – Веселин Калановски, придружен от своите красиви елфи – Зорница, Виктория и Камелия.

В четвъртото издание на предаването и мъжете, и жените ще покажат добри познания и умения да отгатват цени. Милена, Големият Бо, Мъри и Петър ще се борят един срещу друг на „Голямото колело”, а шансът да участва в „Голямата витрина” ще се падне на Петър – представител от отбора на „Нерваците”. Благодарение на знанията си, силната подкрепа и помощ на публиката той успява да грабне големите награди на стойност 8595 лв. А какви са те, зрителите на bTV ще разберат в неделя.

За доброто настроение в студиото ще се погрижат не само водещите и техните асистентки, но и самите участници. Те показват своята интересна и атрактивна индивидуалност с имената на отборите си – „Тюлените”, „Еверест”, „ Бояджиите”, „ Перничаните” и други. Някои от тях дори са се подготвили със специални тоалети и аксесоари.

Чувство за хумор, адреналин и напрежение ще завладеят студиото на „Това е цената” в четвъртия брой на шоуто. А по какъв начин победителят стига до финала и какви предизвикателства са подготвили от екипа на предаването, зрителите ще видят в неделя от 21:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.