Наградата на Радио 1 – сложна като тото „6 от 49“!

Рекорден брой слушатели искат да гледат Формула 1 в Будапеща – 7000+!

А победителите от Радио 1 и Радио 1 Рок са само пет!

Повече от 7 000 слушатели – фенове на Радио 1 и Радио 1 Рок и на високите скорости участваха в супер успешната игра на медиите с награда – да гледат на живо кръга от световния шампионат във Формула 1 в Будапеща!

За почти месец в ефира, освен класическите и рок хитове, които звучат на честотите на Радио 1 и Радио 1 Рок, периодично прозвучаваше и рев на състезателен болид. Повече от 7 000 участници не само са чули звуковия сигнал, но и напълно безплатно са се регистрирали за играта като са изпратили имейл с точния час на излъчването му на електронната поща на радиата. Всички те имаха шанс да участват за голямата награда – билет за тренировките и състезанието на Хунгароринг на 1 август, пътуване и престой в четиризвезден хотел в Будапеща!

А късметлиите са пет: Таня Александрова, Павел Монев, Валери Янев, Антония Стоянова, Борислав Александров. Всички те ще пътуват до Унгария, където на 1 август ще се проведе поредният кръг от най-популярното автомобилно състезание в света – Формула 1.

За пистата:

Хунгароринг е една от най-дългите и с най-много завои писти във Формула 1 и една от първите в Източна Европа, на която се провежда старт от най-популярния автомобилен спорт (през 1986 г.). Пистата се намира в естествена долина, което я прави видима в почти цялата й част и съответно – много атрактивна за наблюдаване на състезанието от публиката.

Виж секцията на Радио 1 в Slusham.com

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.