„Наесен с песен“ с Александър Сано, Косъма възкръсва?

Ще се срещнете с този герой отново, каза Александър Сано

Косъма от „Под прикритие“ е на косъм да възкръсне в четвъртия сезон на сериала на БНТ. Александър Сано, който създаде този култов образ, загатна за това в „Денис и приятели“.

„Няма да възкръсна като зомби или вампир. Умрял съм си forever“, каза първо той. Не му се щеше да наруши споразумението с продуцентите, но все пак призна: „Има едни козове. Нищо чудно уважаемите зрители да се срещнат с този образ отново“. Дали ще става въпрос за ретроспекция или за брат близнак не е ясно. Но когато убиха героя на Сано, във Фейсбук хората се надигнаха и настояваха да го върнат в сериала.

Във всеки случай той няма да липсва на зрителите. „Наесен с песен“ е новият сериал на БНТ, в който скоро ще го видим, издаде още Сано. Най-вероятно става въпрос за проекта на братя Чучкови, които те готвят от известно време и който ще бъде тийн поредица за хлапета, които искат да са звезди.

Предполага се, че Косъма може да се превъплъти в секси даскал. Актьорът заяви, че „само в модерни работи участва“. Ако имало как да участва в нещо като „Игра на тронове“ и да размахва мечове, би го правил цял живот, сподели той пред Денис.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 май 2013 г.