Наем на звезда за Нова година – ценоразпис

От 15 до 20 000 лева ще трябва да броят собствениците на заведения, ако искат гвоздеят в програмата им за новогодишната нощ за бъдат Азис или Ивана. Изпълнителят на „Мотел“ отдавна подбира участията си у нас, като на 31 декември поема ангажимент на частно парти. Азис не мобилизира бенда си за по-малко от 17 000 лв.

Фолкфурията Ивана ще весели пазарджиклии и гости навръх Новата 2018 година, като концертът ще бъде по традиция на площад „Константин Величков“ пред сградата на едноименния драматично-куклен театър в града. Цената за участие на Ивана включва бенд, двама вокалисти, които покриват репертоар от широк спектър – от турбофолк кючеци през поп класики до джаз стандарти и естрадни шлагери.

За да отпуснат глас в първите минути на 2018-а поне по 10 бона ще вземат Глория, Преслава и Галена.

Към 8 бона би прибрала Софи Маринова. По толкова вземат Анелия, както и баща и син Стораро.

При поп звездите сред мъжете първенството в хонорарите държи Васил Найденов, който не тръгва на път за по-малко от 15 000 в новогодишната нощ. Лили Иванова, която е значително по-скъп артист, и тази година избира да си остане у дома на 31 декември. Между 8 и 10 бона на калпак ще вземат Графа и Любо Киров, а актуалното хип-хоп дуо Павел и Венци Венц ще дадат тон за песен срещу 5000 лв.

Към 7000 е празничната тарифа на Михаела Филева, а хонорарът на Жана Бергендорф, чиито негативен имидж срина и ангажираността й по клубовете, е паднал до около 4000, твърдят хора в гилдията. Любопитен е фактът, че детето чудо Крисия печели повече от нея и в пренаситения с корпоративни партита декември не взима по-малко от 5000 лв. за своя микс от кавъри на Джон Леджънд и Лили Иванова.

За да стреля с рими в новогодишната нощ, Криско ще натежи с 8 хилядарки с два бона повече ще вземе 100 Кила, който забавлява гостите с тричасов диджей сет, а след това хваща микрофона като изпълнител.

Инфо: Агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.