Надя от Deep Zone се съблече за Mr. Big – снимки

Надя от Deep Zone провокира  фотообектива  на „Тузаря”

Новата лятна корица на сп. Mr. BiG

Вокалистката на Deep zone Надя предизвиква феновете си с еротична сесия за Mr. BiG, в която освен секси  кадри, изпълнителката на тоталния хит  „I love my DJ” разкрива себе си в откровено интервю.

Тя ще бъде звездата на поредното парти от Mr. BiG – на 12 юли в Planet Yach Club в курортния комплекс “Марина Диневи”- Св. Влас. Новата принцеса на българската поп музика ще забавлява всички гости на събитието заедно с момчетата от Deep Zone, които отскоро могат да се похвалят и с договор с румънските продуценти ROTON.

Двойният  летен брой е интересен и с още три горещи момичета, една от които Анна – Мария Чернева (завъртяла главата на Итън Хоук, докато беше на снимки в България). Разбира се, лято е и  авторите на броя са се погрижили максимално да задоволят всички мъжки вкусове и не само…  Ще разберете за най-скъпата каравана в света и за хита на летните мъжки „играчки” – моторните лодки, ще се забавлявате и с  безпощадната и смешна  критика към българските политици. А ако искате това лято да сте секс машина, тук ще научите кои са скритите секс сигнали и кои са най-подходящите летни дестинации за тузарите.

Не са пропуснати и  феновете на футбола, както и тези, които дори и през отпуската мислят за бизнес и финанси. Ако пък искате да сте в топ клубовете по света, този брой ще  ви препоръча и правилните места!

Чети, гледай и обичай, читателю!

Прекрасно лято!

Коментари (0)

Публикувано в на 6 юли 2012 г.