Надупчиха Азис и му сложиха гърди директно по „Нова“ – видео с онлайн видео и снимки

Надупчиха Азис и му сложиха гърди директно по „Нова“ – видео

Мъжки гърди си сложи чалга певецът Азис на живо в „На кафе“. След като отслабна с почти 35 кг., сега той си прави хирургическата интервенция, за да добие напълно мъжки вид. Удивително, въпреки че под гърдата му бе направена немалка дупка, от нея не потече и капчица кръв. Всичко това бе заснето детайлно от камерите на „Нова“, а Гала засипваше с въпроси опериращия лекарски екип.

Специалните имплантанти са създадени за мъже и карат гръдния кош да изглежда като на най-добрите спортисти в света.

„Отслабнах драстично. В мига в който отслабнах видях, че съм един доста симпатичен мъж. Звъннах на доктора и му казах: Докторе, сега трябва да се разкрася“, обясни чалгаджията в предаването „На кафе“ пред ахналата Гала.

На въпрос на водещата защо не оформи тялото си с тренировки, Азис отговори, че нямал време за фитнес, тъй като живеел в колата си. „Има професии, които позволяват да ходя на фитнес. С тази операция ще имам гърди, все едно съм тренирал почти 2 години“, каза чалга изпълнителят.

Животът на новите гърди на Азис е 2 години, обясни д-р Николай Георгиев. Ако иска да бъде запазен този резултат, след година и половина, той трябвало да си имплантира половината от сложения му имплантант.

Докато лекарят се обясняваше покрай поредната пиар акция на Азис, последният реши да коригира и скулите на лицето си.

Видео от безкръвната, но не безиглена и не без упойка манипулация!

По информация на BLife

Коментари (1)

Публикувано в на 17 октомври 2011 г.