Надупенки и разголенки – звездите на Фен ТВ в Търново! /с видео/

Триумф на звездите на Фен ТВ във Велико Търново

В сряда звездите на Фен ТВ триумфираха на стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Седемхилядната публика подкрепяше нон-стоп певците от всички жанрове.

Както на всеки концерт, началото бе поставено от фолклорната част, в която се изявиха ансамбъл „Чинари“, Румяна Попова и Радостина Паньова.

Йоанна, Теди Кацарова и Орлин Павлов радваха със своите парчета, а Ритон разпали сантиментални спомени и предизвика вълна от бурни аплодисменти с емблематичните си хитове. Щафетата бе поета от поп-фолка и градусът на настроението се покачваше главоломно.

Алисия буквално омая зрителите не само с песните си, но също с визия и шоу и те я поздравиха с мощни и нестихващи овации. От ВИП  местата я гледа майката на Валери Божинов, с която певицата е в прекрасни отношения.

И соловите изпълнения, и дуетното парче на Джина Стоева и Ивена също бяха аплодирани бурно, а дебютантите на вечерта Славена и Джордан усетиха за първи път тръпката на турнето. Публиката пък красноречиво им показа, че напълно заслужават да са на голямата сцена.

С много динамика и с хит след хит продължи шоуто на звездите, атрактивно водено от очарователната Ваня и шоумена DJ Дамян. Двойката в живота става все по-успешна и на сцената.

Десислава направи своето второ участие със силен микс от вечни хитове, а публиката пя с нея през цялото време. Софи Маринова също не остави равнодушен никой фен и получи силна подкрепа. Теодора продължи да държи високо нивото на настроението с ефектната си сценография и впечатляващ микс от хитове, в два от тях се включи и дуетният й партньор диджей Джери.

Емануела, която този път се появи най-сетне в бял булчински тоалет от няколко части, продължавайки булчинската линия, скъси съвсем дистанцията и слезе при публиката, за да я поздрави отблизо. Хиляди пяха заедно с нея хитовете ѝ, а после я викаха на бис. Певицата им подари рефрен акапелно, което видимо беше крайно недостатъчно, защото скандираха за още и още.

Тони Стораро излезе последен на сцената във Велико Търново и инжектира финалната доза висок адреналин. Човекът глас също не сдържа емоцията си и слезе при феновете, за да се слее с тях. Екзалтирани, почитателите пяха песните му, скачаха и танцуваха.

Без съмнение звездите на Фен ТВ успяха да направят едно неповторимо шоу за страхотната публика във Велико Търново, която бе и най-многобройната досега от турнето.

Зад кулисите

Алисия и Емануела – шушу-мушу:

В шатрите, разположени зад сцената, между певците от всички жанрове цареше приятелска атмосфера.

В очакване на реда си Софи Маринова се забавляваше на сентесе с Тони Стораро, като за първи път успя да го бие. Синът й Лоренцо не се отделяше от известната си майка.

Алисия, която първо изпрати хора да настанят майката на Валери Божинов във ВИП местата, си шушукаше с Емануела. След като взриви великотърновската публика, Алисия отиде да вечеря с бабата на сина си.

Емануела, която пя предпоследна, веднага след това отпраши към София, където имаше участие в  Найт Флайт.

Здравко от Ритон пък, срещайки Софи Маринова, чисто по джентълменски й целуна ръка. Жестът се превърна в символ на обединението на българската музика.

Видео от турнето в Търново:

Коментари (0)

Публикувано в на 19 август 2011 г.