Набеден за крадец, гние в ареста при Люба Кулезич!

„НА СВЕТЛО С ЛЮБА КУЛЕЗИЧ” ЕПИЗОД 14, 12.05.2013, неделя

1. „ТОПЛА ВРЪЗКА”: Първият съпруг на Людмила Живкова, Любомир Стойчев с нова книга за Татовата щерка и сензационни кадри от сватбеното им тържество!

2. „ЧЕСТНО КАЗАНО”: Да убием клишето с думи!Вземете опакото на бай Ганьо и ще имате Алеко! – Актьорите Тончо Токмакчиев, Николай Урумов и Ивайло Калоянчев за опасността да се превърнеш в морален и социален изрод!

3. ПРОПУСНАТИ НОВИНИ”: – Животинска саморазправа с любовта! Мъж умъртви приятелката си от ревност и я захвърли в дупка край Исперих! Извършителят обърка разкаянието със съжаление за насилствената смърт, която причини!

4. „МОДЕРНО ЗЛО” – Набеден за крадец, гние в ареста!Охранителни камери могат да гарантират свободата му, но разследващите нехаят за съдбата му!

Гледай видео запис от предаването онлайн

„НА СВЕТЛО С ЛЮБА КУЛЕЗИЧ” ЕПИЗОД 14, 11.05.2013 Събота

1. „ЧЕСТНО КАЗАНО”: На крак, о парии презрени, на крак, о роби на труда! Дългото сбогуване с правешкия хумор, ситостта и евтинията продължава! Библиотекар от Велико Търново си направи собствен музей на комунизма с над 3000 сакрални отломки от миналото!

2. „ЕКСКЛУЗИВНО”: – Хипократово менгеме! Здравни чиновници не дават втори шанс на онкоболни да се борят за живота си! – Докторите Христо Дамянов и Стойчо Кацаров с грозната истина за това да не умреш от рак, а от лечението му!

3. „ТОПЛА ВРЪЗКА”: – Взривоопасна рок екстраваганца покорява България! Мюзикълът на култовата група Queen с шоу за бунта и легендата! – Барабанистът Роджър Тейлър и режисьора Бен Елтън в сензационни интервюта за блясъка на незалязващата звезда!

4. „ПОЗНАЙ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ЗАКУСКА”: Осигуровка за живот – приятелство, любов и свобода! Царицата на шлагера Нора Нова с истината за себе си в автобиографичен ескиз!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.