На живо: Григор Димитров на Ролан Гарос от БНТ HD с онлайн видео и снимки

На живо: Григор Димитров на Ролан Гарос от БНТ HD

БНТ HD излъчва първия мач на Григор Димитров от „Ролан Гарос“

Най-добрият български тенисист излиза срещу американеца Джак Сок в престижния тенис турнир

БНТ HD ще излъчи пряко на 26 май мача на първата ни тенис ракета Григор Димитров на Откритото първенство по тенис на Франция „Ролан Гарос“. В първи кръг на един от най-престижните тенис шампионати Димитров, който е поставен под №10 в схемата на турнира, излиза срещу американеца Джак Сок. Мачът е последен за деня и се очаква да започне около 18:00 часа, а зрителите на БНТ HD ще могат да проследят на живо случващото се на корта.

Коментарното студио преди и по време на мачовете от „Ролан Гарос“, които се излъчват в ефира на БНТ HD, ще бъде водено от Камен Алипиев. Негови събеседници ще са тенисистът с най-много победи за Купа „Дейвис“ Иво Братанов и спортният журналист на БНТ Никола Ибришимов.

Утре е и двубоят между Сесил Каратанчева и Йелена Янкович от Сърбия от първия кръг за жени.

Тази година Откритото първенство по тенис на Франция се завърна в ефира на БНТ след 20-годишно прекъсване, а БНТ HD излъчва 30 часа преки предавания от кортовете на „Ролан Гарос“.

Преди броени дни сателитният оператор “Булсатком” пусна БНТ HD във всичките си пакетни предложения. Спортният канал на националната медия предоставя безплатно ефирно излъчване на всички кабелни и сателитни разпространители.

Виж БНТ HD

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2015 г.