„На Тодор Колев с любов“ с Хилда Казасян, Астор и още! с онлайн видео и снимки

„На Тодор Колев с любов“ с Хилда Казасян, Астор и още!

Акценти в програмата на клуб Студио 5 – НДК от 1 до 15 март 2013 г.

НА ТОДОР КОЛЕВ С ЛЮБОВ

ден: 1 март 2013 г. (петък)

час: 19.00 ч

вход: свободен

Скъпи приятели,

На  1 март клуб Студио 5  отваря широко врати и предоставя своята сцена за всички, които биха искали със средствата на изкуството да изразят почитта и любовта си към Тодор Колев и да засвидетелстват,че не са и никога няма да го забравят.

Заповядайте заедно да попеем и посвирим, да почетем и поразказваме истории, да прожектираме клипове, концерти, снимки – всичко, което сме събирали с годините от големия актьор и човек Тодор Колев и неговия удивителен талант.

Дано ни стигне цялата вечер…

Всеки, който има желание да се включи, може да го направи!

Трябва само да заяви своето участие на имейл pr@clubstudio5.com или yankulov@topartists.bg.

На сайта и Facebook профила на клуб Студио 5 ще бъдат публикувани имената на всички, които ще се качат на сцената на клуб Studio 5 на 1 март.

Първите, които ще се включат са:

 Атанас Янкулов с прожекция на част от концертите: „Фалшив герой” и „100 години Тодор Колев”, Хилда Казасян за дуета си с Тодор Колев ;

група Джанго Зе, магът ASTOR и други, които предстои да бъдат обявени.

 

ABBA NIGHT преобразява Studio 5

ABBA R’N’B Acoustic Tribute събират фенове на великите шведи

ден: 2 март 2013 г. (събота)

час: 22.30 ч

вход: 10 лв

Първият по рода си акустичен tribute – проект у нас ще преобрази Studio 5 в диско клуб от 80-те! ABBA R’N’B Acoustic Tribute се качват на сцената на клуба в първата събота на март и включват машината на времето! Бандата в лицето на едни от най-добрите музиканти в България: Мирослав Иванов (китара), Радослав Славчев (бас), Росен Ватев (ударни), Росен Кукошаров (вокали) ще ни върне 30 години назад във времето, в онова диско, което кара дори най-големите дървета в танците да се разкършат и запеят емблематичните песни на великите шведи. ABBA R’N’B Acoustic Tribute обаче държат още козове! Те ще изненадат почитателите на едноименната банда с оригинални аранжименти в R’n’B стил на класиките Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vous  и много други, един изцяло различен авторски прочит на музиката на легендарната формация.

Всъщност и това не е всичко! 2-ри март ще започне и завърши с яко VJ парти, защото Sparto сяда зад пулта! Той е подготвил зашеметяващ видео микс от на най-големите хитове на ABBA и други емблематични парчета в духа на 80-те –  Boney M, CC Catch, B Gees, Eruption  и др.

А ако желаете да разберете колко голяма ще е диско топката в клуба то разрошете коси, качете се на мишина на времето и се отдайте на купона! За целта трябва да направите само едно: запазите местата с за съботната нощ на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, купонът започва точно в 22.30ч!

 

Етно концерт с „Дива река”

ден: 16 март 2013 г. (събота)

час: 18:30 часа

вход: 10лв

Един различен и много красив със своите мелодии концерт ще ни подарят от  „Дива река“, на 6 март (събота) от 18.30ч. Изключителната акустична вечер ще е посветена на етно музика, основата на българския фолклор е в следния състав:

Костадин Генчев-кавал

Димитър Христов-тамбура

Стела Петрова-контрабас

Петър Митов-перкусии

Музикантите се събират в проекта „Дива река”, пренасяйки огромния си опит, от участия  в много и различни формации и проекти по света.  Целта им е да покажат един по различен поглед, върху  българския фолклор и една по различна естетика на музициране. Композициите са  направени с много вкус и прецизност, а от импровизациите струи виртуозност, енергия и чар. Костадин Генчев е музикант и композитор в оркестъра за народна музика на Бъгарското национално радио. Един от основателите на нашумялата етно-рок група „БУЛГАРА“, в  която свири и Димитър Христов. Той от своя страна е и композитор, диригент на oркестъра  за народна музика на БНР. Двамата музиканти участват в френско-българския „Б-проект“, заедно с джаз триото на  Антоан Симони. За член на „Дива река“, те канят  своята приятелка и колежка Стела Петрова, която със своята педантичност и тънък  усет  за акомпанимент, допринася за благородното звучене на квартета. Стела е музикант, в оркестъра на известният ансамбъл „ТРАКИЯ“ от град Пловдив. Петър Митов-перкусионист и музикант  с вещ поглед върху автентичния фолклор. Участва в безброй проекти и записи.

„Дива река“ – това е формация – усмивка към хората, една положителна енергия, която публиката усеща. Усетете я и вие на 16 март (събота) от 18.30ч.

 

БУЛГАРА с концерт, специално за дамите

ден: 8 март 2013 г.

час: 22.30 ч

вход: 12 лв

Денят на жената ще бъде повече от специален, защото БУЛГАРА. Ще усилят ритъмът на сърцето на Studio 5 точно в 22.30ч.

Красиви и силни мелодии, съчетаващи българска традиционна музика с дръм енд бейс, фънк и броукън бийт. Песните на БУЛГАРА имат способността да създават собствен свят като от фолклорна приказка, в който биваме пренасяни неусетно. От нежни през динамични до бесни звуци, които изискват пълното ни ангажиране, БУЛГАРА безкомпромисно приковават слуха и вниманието на публиката си..

Музика, от която оживяват легенди и самодиви – присъединете се към нас в тази безкрайна приказка в петъчната вечер на 8-ми март, в Studio 5.

БУЛГАРА са:

Костадин Генчев – кавал
Димитър Христов – тамбура
Христина Белева – гъдулка
Петьо Костадинов – гайда
Чавдар Асенов – бас
Стоян Павлов – перкусии
Кирил Добрев – барабани,програминг
Ева Перчемлиева – перкусии

 

Acoustic Beatles Project – единствено в Studio 5

ден: 15 март 2013 г. (петък)

час: 22:30 часа

вход: 10 лв

Acoustic Beatles Project – отново ексклузивно и само в Studio 5. Китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов, Венко Поромански – бивш барабанист на група „Те“, Дони и Коцето-Калки ще са нашите Джон, Ринго, Пол и Джордж, само за една вечер. Песните, които ще чуем определено са класика. Свиренето ще е акустично, за да бъде поднесено по по-различен начин от оригинала, дори с коренно променени аранжименти. Славчо ще е не само китарист, но и ще пее. Венко ще свири на барабани, Дони е вокал, бас китара и пиано, а Коцето-Калки ще комбинира пеенето и китарата с флейта. Вечните хитове на The Beatles ще ни завладеят в нощта на 15 март (петък) от 22.30 ч., защото all we need is love – and music.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.