На море с Бареков в „Горещо лято“ по ТВ7 с онлайн видео и снимки

На море с Бареков в „Горещо лято“ по ТВ7

Започва лятното турне на TV7 „Горещо лято”

561 желаещи да станат „Слънчево момиче“ на TV7

От 16 юли в рамките на един месец екипът на сутрешния блок на TV7 ще казва „Добро утро, България” от морския бряг.  Проектът се реализира от топ журналистите на Новините на TV7 Николай Бареков, Петя Стефанова, Диана Радева, Инна Пелева, Жана Танева.

В „Горещо лято” екипът ще предложи на зрителите минути за тонус, заедно ще плуват, ще се гмуркат и играят плажен волейбол, ще се забавляват с ММА, тренировки, атракциони, здравословен начин на живот.

Няма да оставят настрана и сериозните и актуални теми, проблемите на региона, в който се намира екипът, предимствата на България като туристическа дестинация, инфраструктурата и други.

В рамките на „Горещо лято” се провежда и конкурсът „Слънчево момиче“ на TV7 за нова водеща на синоптичната прогноза, който вече е в своя втори етап. Телевизията избира новото лице сред регистриралите се 561 кандидатки, от които 150 избрани по документи бяха поканени на първия етап от кастинга.

Водещият на „Гореща точка“ Николай Бареков, синоптичката Яна Чинкова, чиято заместничка се търси, легендата на метеорологията Минчо Празников, главният стилист на телевизията Албена Александрова и бранд мениджърът и PR „Новини и актуални предавания“ Силвия Стоянова са журито, което оценява участничките.

Въпросите са свързани с географията на България и Европа, интересите на момичетата и познанията им в областта на телевизията. Журито оценява не само визията и общата интелигентност на участничките, но и тяхното желание и готовност за жертви в името на славата, интерпретаторските им способности, умение да общуват с аудиторията и разнородни таланти.

На кастинга има голямо разнообразие от момичета от цялата страна, с различен етнически произход, възраст, професия. Ученички по моден дизайн, студентки по икономика, банков мениджмънт, дентална медицина, журналистика, модели и танцьорки представяха сериозна или шеговита прогноза за времето. Две от момичетата я направиха на други езици – японски и унгарски, а повечето от кандидатките се справиха с лекота с трудните въпроси. Избраните момичета продължават в следващия кръг, където ги очакват нови изненади и президвикателства, а зрителите ще видят интересни моменти от проведения кастинг в „Горещо лято” през следващата седмица.

Първата спирка на поредната обиколка на телевизията из страната, след сериозния успех на “TV7 в България” и „Гореща точка от Вашия град”, е Бургас. Следващите три седмици (23 юли до 10 август) предаването ще гостува на Слънчев бряг, а от 13 до 17 август ще се излъчва от Варна.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.