„На кафе“ подарява лечение за забременяване

„На кафе” представя проекта „Моето мечтано бебе”

Три двойки с репродуктивни проблеми ще получат възможност да се сдобият с така мечтаното от тях дете

На 08 януари – Бабинден и професионалния празник на всички акушери, „На кафе” стартира проекта „Моето мечтано бебе”.

Вдъхновена от най-голямото чудо – раждането на нов живот, целта на кампанията е да помогне на двойки с репродуктивни проблеми да се сдобият с така мечтаните от тях бебета. В рамките на инициативата три двойки ще получат възможността за безвъзмездно лечение за забременяване чрез три различни процедури. След като станат ясни кои двойки ще имат този шанс, екипът на „На кафе” ще проследи тяхната история и ще направи зрителите свидетели на отделните етапи – процедурите, развитието на бременността и самото раждане на дългоочакваните бебета.

В студиото на предаването гостуваха именно родители, сдобили се с деца благодарение на ин витро процедури. „Всички тези дечица са прекрасно доказателство защо е важна инициативата, която стартираме – защото искаме да помогнем на двойките с проблеми в забременяването да сбъднат най-съкровената си мечта”, обяви в ефир водещата Гала.

Проектът се осъществява заедно с медицински комплекс „Д-р Щерев”. Всички двойки, които искат да участват, трябва да изпратят необходимите документи на e-mail адрес moetomechtanobebe@ntv.bg с краен срок 31-ви януари. Повече информация за кампанията и необходимите документи за участие зрителите могат да намерят на официалната Facebook страница на „На кафе” , както и на сайта на Нова ТВ – novatv.bg / категория „На кафе”.

Видео анонс:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 8 януари 2014 г.