На интернет сайтовете им стана „Горещо“ от клипа на Антонина!

„Горещо“ на Антонина е сред най-гледаните видеоклипове в интернет

Певицата е готова с още 4 песни

Новата песен на Антонина „Горещо“ спечели вниманието на аудиторията и се превърна в един от най-гледаните музикални клипове в мрежата през изминалата седмица, броени дни след своята премиера.

Парчето е по текст на самата изпълнителка на „Сънни мюзик“, музика – Ангел Гьошев и аранжимент на Мартин Биолчев. Атрактивният денс клип в стил Мадона е дело на Le Spot Production, които снимат за първи път за поп-фолк изпълнител. Резултатът е на лице – запомнящо се и различно видео, с много танци и секси визии, в което освен певицата се развихрят и танцорите от New Ex.

„Радвам се, че клипът ми се приема толкова добре. За мен това е много важно, защото ме нямаше дълго на музикалната сцена и е голямо признание да получа толкова позитивни отзиви“ – споделя певицата.

Песента „Горещо“ е своебразно завръщане на Антонина на сцената след 5-годишно отсъствие, по време на което тя се бе отдала на майчинството и грижите за своя син Денис.

„Детето е най-важното нещо в живота ми и не гледам на тези 5 години като на загубено време, защото имах възмжност да го виждам как расте, да му се радвам и да прекарвам всяка свободна минута с него – казва Антонина. – Но музиката е това, с което искам да се занимавам и ми липсваше ужасно много. Щастлива съм, че се върнах към нея“.

Певицата дори вече е подготивла 4 нови песни – 2 балади, бързо парче и дует, но не е решила с коя от тях ще се представи пред публиката след „Горещо“.

„В момента умуваме с екипа на „Сънни мюзик“ кое ще е най-подходящото парче, аз ги харесвам и четирите, така че се надявам, което и да изберем, да отговори на очакванията на почитателите ми.“

Виж клипа:

АНТОНИНА

Певицата Антонина Илиева е родена на 16 май 1980 г. в град Враца. Страстта й към изкуството датира от детските й години, когато се увлича по танците, музиката и поезията.

Завършва средното си образование със специалност Хореография – народни танци. Първата й изява като певица е на концерт на местния танцов състав, когато се налага да замести главната изпълнителка.

Като тийнейджър се занимава и с мода. През 1998 г. печели конкурса „Мис Враца“, а малко по- късно и „Мис Аугуста-Монтана“. По-късно същата година печели второ място на конкурса „Мис България“.

През 1999 г. Антонина започва кариерата си на поп фолк изпълнител. Записва две песни – „Обич не търси“ и „Силна“. Няколко години по-късно става част от студио „Веселина“, с които издава песните „Невъзможно“, „Сама“, „Колко пъти“ и др. По същото време забременява със сина си Денис и решава за известен период да прекрати музикалните си изяви, като се отдава на майчинството.

Първата песен, която Антонина пуска на музикалния пазар след 5-годишно отсъствие, вече като изпълнител на „Сънни мюзик“, е мелодичното парче „Побърках се“, което има видео реализация – дело на режисьора Ники Нанков. Песента се приема добре от аудиторията, но истински фурор прави следващото й парче – ритмичната песен „Горещо“.

Антонина споделя, че музиката е страстта на живота й и е готова да последва мечтата си за голямата сцена. Тя се изявява и като текстописец във всички нейни песни.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.