„На инат“ на всичко! Емилия не е скъсала с Коко Динев (ВИДЕО)


Емилия в „На инат”: Заедно сме с Коко Динев

Последната вечер на септември бе много специална за магарето на ТВ7. Марк О’Селски посрещна в студиото на „На инат” красивата поп-фолк певица Емилия. Закачката започна с препратка към едни други шоу програми, където водещите оглупявали като видят красива жена. Емилия определи мъжете в България като хора с наистина голямо самочувствие, но тя ги кара още повече да оглупяват.

Не закъсняха и въпросите за връзката й с Коко Динев. „Аз пък си мислех, че в едно предаване ще отида и няма да ме питат за него” – отговори Емилия. На директния въпрос на Марк О’Селски заедно ли сте – ДА или НЕ, Емилия се почуди какво точно да отговори, но в крайна сметка отвърна: „ДА, заедно сме”. С характерното си чувство за хумор Марк я попита: „Значи аз нямам никакъв шанс, така ли?”. „О, напротив! Пред теб и пред Коко ще избера теб” – със същия шеговит тон отговори Емилия.

Анимационният водещ не пропусна и въпроса от бабата на Поли Генова „Какво толкова му харесвате, бе баби, на тоя Коко Динев?”.  Поп-фолк фурията отговори, че тя толкова отдавна си го харесва, още когато не е бил толкова известен и нашумял, че сега й е трудно да отговори какво точно й е харесало в него.

Как оцелява връзката й с Коко, въпреки клюките по медиите и жълтите вестници бе следващият въпрос на водещия. „Не обръщам внимание на вестниците и не правя нищо специално да  задържа който и да било мъж. Аз не съм от хората, които ще се борят със зъби и нокти”, отговори изпълнителката от Пайнер.

На финала на предаването Емилия изпя песен на Анна Виси за първи път и на живо в ефира на ТВ7.

Евгений Дайнов ще гостува на Марк О’Селски

В началото на седмицата водещият на „На инат” по ТВ7 си е поканил шаман… син шаман, за да изкоментират актуалните събития и прогнозата за времето в политиката. В понеделник, 4 октомври, на диванчето на Марк О’Селски ще седне политологът, който се изучи в Оксфорд, за да разбере живота в България, първата китара на село Миндя – Евгений Дайнов.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.