„На инат“ ли прави Меглена Кунева на мъжа си, БКП потомък? с онлайн видео и снимки

„На инат“ ли прави Меглена Кунева на мъжа си, БКП потомък?

Меглена Кунева в „На инат”:  Няма да се кандидатирам за президент. Засега

Водещият не спести на гостенката си въпроси, които до днес нямаха отговори лично от нея

Цялата флора и фауна, начело с Марк, ще разбере веднага, щом Меглена Кунева вземе решение дали да се кандидатира за президент. Това първият български еврокомисар каза в сряда вечер в студиото на „На инат”. Повод за гостуването й при Марк О’Селски бяха упоритите слухове, че идната есен тя ще атакува поста на държавния глава. Кунева обаче отрече това да е тема, която за нея е на дневен ред.

Та каза още, че е поласкана от общественото доверие към нея и продължава да работи за България.

Меглена Кунева отрече да се припознава като „Г-жа Йес”, като заяви, че съгласието и по предприсъединителните изисквания, които Европейският съюз е поставял пред нея, в качеството й на главен преговарящ, е било премерено и винаги в интерес на България.

Водещият не спести на гостенката си въпроси, които до днес нямаха отговори лично от Кунева. На въпрос защо не използва фамилията на съпруга си Андрей Пръмов, син на член на ЦК на БКП, Кунева отговори, че това не тревожи съпруга й.

„Това е въпрос с 27-годишна давност. Аз се възползвах от правото си в тогавашния Семеен кодекс и запазих фамилията на баща си, който тогава беше много болен, и аз много държа на него.” Кунева сподели, че се гордее еднакво както с постигнатото в кариерата си, така и със семейството си. „Те също се гордеят и с двете еднакво, така че нямаме проблеми”.

Тази вечер (24 март) Марк О’Селски ще посрещне в студиото си дамата с най-голям стаж в българската политика и потомствен политик Анастасия Мозер. Тя пристига директно от Вашингтон, за да обяви края на своята кариера именно в „На инат”.

Видео от гостуването на Меглена Кунева в „На инат“:

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.