N.O.H.A. взимат Skiller да пее в чужбина, искат отново у нас

Концертите N.O.H.A. в България на четири различни терена

Групата прави взривяваща импровизация със Skiller на последния си концерт в Лозенец

В събота приключи турнето на Noise of Human Art (N.O.H.A.) по Черноморието, със зрелищен концерт в Лозенец. Преди това групата радваше българските фенове във Варна, Несебър и Созопол.

Всяко едно от събитията под надслова Teren&N.O.H.A.onTour се проведе на различен терен. Хитът “Tu café” прозвуча в зала във Варна, клуб в Несебър, градския стадион в Созопол и на брега на морето в Лозенец.

Различните местоположения на концертите носиха различен заряд за феновете на групата във всеки един от четирите града.

Събитието в Лозенец събра над хиляда души, които изпълниха плажната ивица пред сцената и пяха заедно с групата всички хитови парчета на N.O.H.A. като “The Base From Above“, „Dive In Your Life“, „Tu Cafe“ и екзотичното „Balkan Hot-Step“.

Голямата изненада на концерта беше импровизацията, която Минерва и Чеви MC направиха с популярния бийтбоксер Skiller. След тази взривяваща комбинация шоуто беше закрито, а космополитната група за пореден път заяви, че ще си партнира с българския професионален бийтбоксер и при бъдещи изяви в чужбина.

„Цялото турне беше невероятно изживяване за всеки един от нас. Всяко шоу беше различно и ни поднасяше нови и нови емоции”, сподели вокалистката Минерва.

Групата изяви желание да се завърне в България, след като реализират новия си албум. „Нямаме търпение да се срещнем с феновете си тук отново, българската публика е невероятна”, допълни певицата след последния концерт на N.O.H.A. в Лозенец.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.