N-Joy и z-Rock раздават тридневни покани за Spirit of Burgas

Слушатели на Z-Rock и N-JOY печелят билети за музикалното изживяване на лятото – фестивала Spirit Of Burgas 2011

Всеки делничен ден до 11 август слушателите на Z-Rock и N-JOY имат възможност да спечелят билет за трите дни на фестивала Spirit Of Burgas 2011, който тази година ще се проведе от 12 до 14 август на Централния плаж в Бургас. За четвърта поредна година на няколко сцени фестивалът ще предложи разнообразна в стилово отношение музика: рок, реге и ска, джаз и блус, дръм енд бейс и др. Късметлиите от специалните игри на Z-Rock и N-JOY ще гледат на живо Gotan Project, Moby, Skunk Anansie, Leftfield, Deftones, Insane и много други.

В периода на играта в ефира на рок радиото на България – Z-Rock, ще прозвучава дневен въпрос, свързан със Spirit Of Burgas 2011. За участие в жребия, верен отговор на въпроса трябва да бъде  изпратен на igra@zrockbg.com. Всеки делничен ден в 17:30 ч. чрез жребий водещият наHiJack Show” Краси Москов ще изтегля на живо в ефира на Z-Rock името на печелившия слушател, който получава безплатен билет за трите дни на грандиозното музикално събитие.

Всеки делничен ден до 11 август билети ще могат да спечелят и слушателите на радио N-JOY. Верните отговори на дневния въпрос, изпратени на igra@njoybg.com ще осигуряват участие в играта с безплатни билети за Spirit Of Burgas 2011. В края на предаването „Приятно разсеяни с Деси” чрез жребий в ефир, водещата ще съобщава името на печелившия за деня.

Виж секцията на Z-Rock в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Виж секцията на N-Joy в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2011 г.