N-Joy и Z-Rock подаряват стотици литри гориво

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock са отново на пътя в ново шеметно приключение

Истинско забавление, стотици литри гориво и още много страхотни награди очакват слушателите в новата игра

Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock се завръщат на пътя, за да се впуснат в новото и изключително шеметно приключение, в което ще провокират да се включат всички слушатели.  Феновете на най-голямата музикална радио верига в страната и рок радиото на България ще имат възможност да се срещнат с двамата герои и да спечелят страхотни награди.

От  1 октомври 2012 година, в продължение на един месец, Инспектор N-JOY и Агент Z-Rock ще посетят по-големите градове в страната, като големите бензиностанции ще се превърнат в истински епицентър на емоциите и страхотните награди в играта.

Всеки ден в периода на играта oт 1 до 26 октомври 2012 г. от ефира на радио N-JOY и Z-Rock слушателите ще могат да разберат коя бензиностанция е следващата цел на Инспектора и Агента, където те ще изпълняват мисията си в шеметното приключение. Ключът към страхотните награди, под формата на специален код за играта, ще се крие не другаде, а на честотите на двете радиа. Стотици литри гориво и още много подаръци очакват участниците, които открият Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock и посочат верния код в играта за деня.

На сайтовете на двете радиа слушателите ще могат да проследят на какво разстояние са Инспектор N-JOY и Aгент Z-Rock от най-близката бензиностанция, на която ще спрат. Локацията на двамата герои ще се следи благодарение на ново поколение система за GPS проследяване.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2012 г.