N-Joy и Z-Rock подариха кола – десетки снимки, ако не вярваш!

Инспектор NJOY и Агент ZRock изпратиха чисто нов автомобил на късметлия в Габрово

Близо 30 000 се регистрираха за играта на сайтовете на двете радиа

Със специално събитие в София беше отбелязан Големият финал на най-мащабното радио приключение в България „Инспектр NJOY и Агент ZRock.

Лицата в главната роля на промоцията – Генчо от „Сутрешният екипаж” на радио NJOY и Буги Барабата, водещ на „Буги Тайм” в ефира на ZRock – раздадоха над 20 награди на публиката на финала.

Двамата сложиха край на 45-дневното щурмуване на трафика на градовете и разказаха, че петият сезон на играта е бил изключително динамичен и изпълнен с невероятни емоции.

Специалните гости на Големия финал – Графа, Любо и Орлин изпълниха най-новите си парчета и пожелаха успех на всички включили се в играта.

Васил Димитров, директор на bTV Radio Group, се включи в кулминацията на събитието и изтегли името на късметлията, който спечели голямата награда в играта – чисто нов автомобил Chevrolet Spark – Недялко Недялков от Габрово.  Неговото име беше изтеглено между близо 30 000 регистрирани за играта.

Чрез директна връзка в двата ефира на NJOY и ZRock бе осъществена връзка с победителя в играта. Невярващ на късмета си, след включването, Недялков все още задаваше въпроси дали случващото се е реалност.  Графа, Орлин и Любо поздравиха победителя с най-новия си хит – „Заедно”.

Още снимки от церемонията по подаряване на автомобил:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2011 г.