Музикална фирма Adamand Records със собственици Криско и Кирил Киров – Кико

Най-успешният хип-хоп и поп продуцент в България – Криско, създава своя музикална компания

Adamand Records ще представи своя първи артист на 6 октомври

Една от големите новини за българската музикална сцена беше обявена с появата на Криско на грандиозния концерт на NOVA през изминалата вечер. Емоциите на феновете ескалираха в истинска еуфория след като един от най-известните изпълнители у нас анонсира създаването на музикален лейбъл под името Adamand Records.

 Партньори в новата музикална компания заедно с Криско са режисьорът Кирил Киров – Кико и българо-немската компания, управляваща най-големия YouTube канал за българска хип-хоп и поп музика –  Facing The Sun.

За визуалната идентичност на проектите си Adamand ще разчита на богатия опит на Кирил Киров в режисирането на музикални видео клипове, рекламни проекти и успешни телевиозионни продукции като X Factor и Като Две Капки Вода.

„Целта ни е да вложим енергията си в продуциране на нови таланти и да превърнем качествената ърбан поп музика с характерна визия в наша запазена марка. Накратко – да променим шоу бизнеса в България“, сподели хип-хоп идолът, добавяйки, че първият артист ще бъде обявен на 6 октомври.

От лейбъла Facing The Sun коментираха, че безпогрешният усет към музиката на деня и добрият подбор на артисти с индивидуален характер ще бъдат водещата линия в успеха на новата музикална компания.

Кой ще бъде първият артист и кое парче ще постави началото на продукциите на Adamand Records – предстои да стане ясно на 6 октомври вечерта в YouTube канала на Facing The Sun.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2016 г.