„Музикална академия“ спира флирт на Лора Караджова и Любен?

На 1 октомври  – деня на музиката един ще си тръгне от “Музикална академия”

Петя Буюклиева, Лора Караджова и Любен  ще пеят в дует на първите елиминации на “Музикална академия”

Първата седмица в академията протече под знака на елиминациите за всички 15 участници, както и за менторите и останалите от екипа.

Петя Буюклиева понесе най-тежко факта, че ще трябва да се доказва още на първите елиминации и е превърнала своята подготовка и психическото си състояние в централна тема за цялата академия. Възрастните й колеги я успокояват, а Кичка дори й предложи част от своя бюджет за седмицата, за да може да подготви по-бляскаво представянето си.

Лора и Любен с младежка лекота погледнаха на своите номинации и между подготовката намират време да се шегуват помежди си и да изживеят първия лек флирт зад стените на академията. За съжаление, ако някой от тях отпадне, ще трябва да отложат за неопределено време развитието на отношенията си.

Подготвени или не, и тримата участници ще изпеят две песни на концерта този вторник и ще трябва да дадат всичко от себе си, за да спечелят симпатиите на зрителите.  Първата песен ще бъде известен кавър, а втората – дует с друг участник от академията.

Петя Буюклиева ще изпее песента на Weather girls-„ It’s raining man”, а песента „Пролет” ще чуем в дует с Етиен Леви, който ще и прави музикален акомпанимент на пиано.

Лора Караджова ще се превъпплъти в Rihanna с парчето “Te amo”, а в дует ще чуем един от най-големите хитове на лятото „Министъра на веселието” заедно с Криско.

Любен ще се опита да впечатли зрителите с изпълнение на баладата „Никой” в оригинал на Графа, а за песента на Д2 -„Прости ми”, дуетна половинка ще му бъде Георги.

За да бъдат сигурни в своето оставане, тримата участници ще си имат защитници в лицето на Данчо и Мариана Караджови, които ще подкрепят дъщеря си Лора. Зад Любен Христов твърдо ще застане съименикът му Любен Дилов- син, а Петя Буюклиева ще бъде подкрепяна от Деян Неделчев- Икебаната и журналистката Ива Николова.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Извинения, пророчества и сълзи в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Елиминациите се отразяват по различен начин на участниците в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Техните емоции се простират от сълзи през напрежение до разкаяние.

Петя Буюклиева цяла седмица мисли каква песен да изпее във вторник,  за да блеснат големите й гласови данни. Тя е обидена на зрителите, че са я изпратили на елиминации още след първия голям концерт. Същевременно държанието на естрадната легенда към по-младите участници е остро, тя почти не спи и не се храни редовно. Оказа се, че пророческите заложби на певицата са изострени, защото в непринуден разговор тя предрече на Дичо бебе в най-скоро време. Определи пола – момиче, както и отсече, че певецът ще има общо три деца – „едно след друго“, а второто ще е момче. Дали това е така, предстои да разберем.

Лора Караджова проявяваше голямо спокойствие и вместо да заляга над нотите, се впусна в невинен флирт с другия изпратен на елиминации – Любен. След това обаче се усамоти в двора и се разплака. Дали емоциите и дойдоха в повече, или наистина й липсва майка й, както твърди Лора, остава загадка.

След като още във визитката си Любен пряко обиди Етиен Леви, казвайки, че методите му на преподаване са остарели, той пребори егото си и му се извини. Етиен, който безспорно е добър и благороден човек,  на драго сърце му прости и двамата приятелски се прегърнаха. Тепърва предстои  да разберем дали Етиен ще продължи да  помага на Любен в подготовките за концертите. Точно сега  младият и амбициозен изпълнител е изправен пред първата си елиминация.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2013 г.