Мутренска драма в новия сериал „Седем часа разлика“ по bTV

Виден български „бизнесмен” и неговият син са сред главните персонажи в новия сериал на bTV „Седем часа разлика”

От септември зрителите на bTV ще имат възможност да видят Калин Сърменов и Тони Минасян в главни роли в новия български сериал „Седем часа разлика”.

Поредицата, вдъхновена от действителни събития и хора, ще покаже на зрителите виден български „бизнесмен” – Михаил Михайлов-Милото (Калин Сърменов). Той е бивш спортист, бивша мутра и настоящ предприемач. Връзките му в подземния свят обаче не са прекъснати, а маниерът му на правене на бизнес все още напомня за миналото му. Милото е израснал с Таня Стоева (Ваня Цветкова) и това прави връзката му със съдебната власт особено силна…

Михаил Михайлов има син – Роки (Тони Минасян). Той е съученик и бивш приятел на дъщерята на Таня – Мая (Боряна Братоева), която остава голямата му любов. Роки е арогантен и смята, че единственият начин да постига целите си е чрез насилие – такова възпитание е получил от баща си и от средата, в която е израснал. Отношението на Милото към сина му е като към една от неговите подчинени мутри. Как ще реагира Роки, когато Мая се влюби в друг?

Какви машинации е готов да направи Милото, за да постигне целите си? Ще успее ли Роки да си върне Мая и да превъзмогне отношението на баща си, ще стане ясно през септември само по bTV в новия сериал „Седем часа разлика”.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2011 г.