„Мутиралият“ Криско На кафе с майка и татко + видео

На широко скроени родители е случил рапърът от Габрово Криско, който навъртя популярност покрай шоуто „Като две капки вода“. Преди това изпълнителят се радваше повече на славата си покрай скандали и проблеми с конкуренцията. В „На кафе“ обаче родителите на рапъра разкриха интересни моменти от детството и юношеството му и така добавиха по-симпатични щрихи към портрета на наследника си.

Майката и бащата в един глас изпяха песента, с която синът им спечелил музикален конкурс. След това таткото сподели, че наследникът му „когато мутирал“, се насочил към рапа. После бързо се поправи: „когато мутира гласът му“.

Майката с умиление си спомни как чадото й, докато било на 5 годинки, направило дисекция на играчките си, опитвайки се да реализира мечтата си да стане лекар.

Родителката с гордост показа телефона си, който звъни с песента на Криско „Било квот’ било“

„За мен с шоуто „Като две капки вода” всеки понеделник излизаме и представяме един спектакъл – всички заедно като отбор, както участниците, така и целият екип”, заяви в „На кафе” Криско. „С толкова професионален и позитивен екип не съм работил досега”, отбеляза той.

„Победата в шоуто в никакъв случай не е важна за мен. Въобще бях забравил, че има такъв състезателен момент”, коментира той предстоящия на 25 май финал на „Като две капки вода”.

„Най-сигурен се чувствах с превъплъщението в Ники Минаж, защото слушам такава музика и тя ми е сред любимите женски рапъри”, добави Криско.

В „На кафе” изпълнителят разказа и за премиерата на видеото към новата му песен „Шапка ти свалям”, в която участва още една звезда от шоуто – Ненчо Балабанов. „Това е плодът на нашето приятелство. В 18.00 ч. пуснахме парчето и за 12 часа направи 100 000 гледания, с което си подобрявам рекорда за гледаемост”, подчерта Криско.

Частично по инфо на агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.