Мразиш Емануела? Дреме й на таралежа, поп-фолкът ерудира!

Емануела: Попфолкът много е ерудирал

Лют спор се завихри в коментарното студио на “Къртицата”. Поводът за него беше опитът на културолога и медиен експерт проф. Мирослава Кортенска да направи анализ на посланията в поп-фолка и поведението на една от бившите участнички в “Къртицата”.

Проблемът беше, че обект на този анализ стана устатата Емануела.

Певицата, която вече не участва в играта, сподели, че още не е простила на 100 Кила за агресивното му поведение. Според нея е недопустимо да се посяга на жена. Колкото до обидите от нейна страна към него, тя се оправда така:

“Джордан ми е казал, когато искам да обидя някой ром, да го нарека “циганин” или “мангасар”. А Джордан също е ром“.

Тъкмо по темата за възпитанието се намеси Кортенска, която попита певицата коя книга е чела за последно. Оказа се, че по време на престоя си в “Къртицата” тя е изчела цели две – една за манипулиране на хората и друга за това, че мъжете си падат по кучки, “каквато съм аз”, констатира певицата.

Кортенска обаче не прие обяснението и изтъкна вулгарните текстове, които Емануела пее. Като този за таралежа в гащите. Културологът не прие и обяснението, че това е само метафора, защото “с вашите кръшни движения” посланието вече било друго.

Забележките и анализа на поп-фолка отприщиха Емануела. Тя започна да се възмущава от това, че хората си правят погрешни асоциации с евтини жени, мутри и т.н.

“Това е било едно време. Поп-фолкът много е ерудирал”, скочи тя.

В спора се включи и мъжът й Никола, който упрекна Кортенска, че не е възпитана, защото говори ту на “ти”, ту на “вие”. Освен това се зачуди как така не понася поп-фолка, пък го познава в детайли.

“Те такива като нея след 12 ч. са на масата в “Син сити”, ама сега трябва да покажат колко са гадни”, пригласи му Емануела.

Кортенска изобщо не се предаде и продължи с дълбокия си разрез на посланията, които кръчмарското изкуство отправя към младежта. И с критиките си конкретно към Емануела.

“Дреме ми точно между панталона. На таралежа”, тросна се певицата (по името на едноименния си хит).

В спора относно възпитанието се включи и Марта Вачкова.

“Аз например се боря да не кажа нищо за тия отвратителни неща, които Мира Кортенска е писала за мен. И се чудя какви пари й дават, за да пише това”, каза водещата.

Тя се опита да помири враждуващите като им каза, че никой не е длъжен да харесва всякаква музика. Самата тя не понася чалга, но си общува с Емануела и често я кани в предаването си.

Инфо: BLife

Гледай видео запис от предаването онлайн
Къртицата ep45 част1/ 16.05.2013

Къртицата ep45 част2/ 16.05.2013

Къртицата ep45 част3/ 16.05.2013

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2013 г.