Mr. Nice и Дида взимат хляба на Устата и Софи – видео с онлайн видео и снимки

Mr. Nice и Дида взимат хляба на Устата и Софи – видео

Дида и рапъра Mr Nice – новите попълнения в каталога на „Сънни Мюзик“

Гледай „Дърпай ме“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=2CZsgoHI2vo

19-годишните Дида от Етрополе и Гришата-Mr.Nice от София са новите имена в каталога на „Сънни Мюзик“. Двамата дебютират на професионалната музикална сцена с дуетното си парче „Дърпай ме“.

Парчето е по текст на рапъра Mr.Nice и аранжимент на DJ Роско  от Deep Zone Project. Песента вече има и своята видеореализация, която бе представена в ефира на музикалните телевизии.

Режисьор на клипа е Йордан Петков, а снимките се проведоха на две места в столицата и под зоркото око на управителя на „Сънни Мюзик“ – Крум Крумов, който е упоменат в клипа, и продължиха около 17 часа.

„Крум ни забрани през цялото това време да се храним, за да не променяме излъчването си – споделя 19-годишният рапър от София и признава, че дори и след толкова снимане и двамата изпълнители са имали сили да продължат да снимат без да хапнат нищо. „ Дида пък разказва, че по време на снимките на първия си видеоклип е била уверена в себе си и се е справила много добре.

Дида и Mr.Nice се запознават благодарение на звездата на „Сънни Мюзик“ Софи Маринова, която ги насърчава да се захванат професионално с музика.

Дида е родом от Етрополе и от малка си мечтае да пее. През последните години си признава, че често го прави пред огледалото, когато си е вкъщи. Сега е щастлива, че ще има възможност да се изявява и пред публика. Освен дуета си с Mr.Nice, Дида е готова и със самостоятелна песен – „Не си готов“, която също ще представи скоро.

Гришата пък ще се представя на музикалната сцена с псевдонима Mr.Nice, който получава в приятелска компания. Той е студент в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност история, но от 5 години е запален по музиката и тя му става хоби. Решава да стане рапър, благодарение на парчето на Nelly & Kelly Rowland – „Dilemma”. Автор е на много песни, които до този момент не са реализирани.

Атрактивната дуетна двойка прилича на „по-млада версия” на  Софи Маринова и Устата. Дали ще постигнат тяхната слава под вещата опека на продуцента Крум Крумов?

„Дърпай ме“ е заснето на покрива на хотел,,Хемус“ и в промишлена зона Военна рампа. Стилист е Антония Йорданова, гримът е дело на Мис Бони, коси – Жоро Петков.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 юли 2012 г.