„Мозъчни донори“ и „Суперяки“ – ново от bTV Comedy

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 11 – 17 март 2013 г.

ВТОРНИК, 12 март
20:00 ЧАСА
Мисля, че обичам жена си
Премиера
Оригинално заглавие: I Think I love My Wife (САЩ/Индия 2007г.)
Жанр: Комедия, Романтичен, Драма
Режисьор: Крис Рок
В ролите: Крис Рок, Кери Уошингтън, Джина Торес, Денис Албанзе, Бамбаджан Бамба, Елиза Куп

Гледай видео анонс онлайн

Неуморимият комик Крис Рок е режисьор, съсценарист и изпълнител на главната роля в тази невъобразимо смешна комедия за удоволствията и опасностите на брачния живот. Ричард Купър (Крис Рок) е сериозен банкер, който притежава всичко: успешна кариера, любяща съпруга и две прекрасни деца. Има само един малък проблем – той е отегчен до смърт!

Другите жени не представляват интерес за Ричард, докато не среща безгрижната Ники (Кери Уошингтън) – стара приятелка от младежките години, която не само връща усмивката върху лицето му, но и поставя брака му на изпитание.

СРЯДА, 13 март
20:00 ЧАСА
Мозъчни донори
Премиера
Оригинално заглавие: Brain Donors (САЩ, 1992 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Денис Дюган
В ролите: Боб Нелсън, Джон Туртуро, Мел Смит, Нанси Марчанд и др.

Гледай видео анонс онлайн

Трима идиоти се опитват да отърват вдовица от богатството й, убеждавайки я да ръководят балетна трупа за нея. На пътя им обаче застава адвокатът на загубилата наскоро своя съпруг милионерка…

ПЕТЪК, 15 март
20:00 ЧАСА
Суперяки
Премиера
Оригинално заглавие: Superbad (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Грег Мотола
В ролите: Джона Хил, Ема Стоун, Майкъл Сера, Бил Хедър, Сет Роуджен, Марта МакАйзък и др.

Гледай видео анонс онлайн

Сет (Джона Хил) и Еван (Майкъл Сера) са постоянно заедно, а приятелството им датира още от детската градина. Годините минават и двамата съвсем скоро ще завършат гимназия, което значи, че всеки от тях ще замине да учи в различен колеж. Това от една страна ги стресира, а от друга е повод за едно планирано парти, което да запомнят за цял живот. Удобната възможност идва, когато тяхната съблазнителна съученичка Джулс (Ема Стоун) обявява, че ще прави домашно парти по случай дипломирането и ги моли да донесат нужното количество алкохол. Еван решава да отиде с приятелката си Бека, докато Сет и техният общ приятел Фогел (Кристофър Минц Плас) обмислят как да купят алкохол с фалшива лична карта. Плановете за незабравима алкохолна вечер в компанията на пияни момичета, готови за секс, претърпяват пълен крах, когато се намесват двамата полицаи Слейтър (Бил Хедър) и Майкълс (Сет Роуджен).

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2013 г.