Моята карма еп. 667, 668, 669, 670, 671 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017 с онлайн видео и снимки

Моята карма еп. 667, 668, 669, 670, 671 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

На партито на Митхи, Санкрант се напива, но Акаш успява да го спаси, преди да се е изложил в Моята карма. Екадаши се досеща, че Амбика стои зад инцидента, както и зад куп други.

тя планира да отстрани снаха си, но Митхи я дочува и решава, че тя говори за нея. Колкото и свекърва й да се извинява и да обяснява, че не е имала предвид съпругата на Акаш, двамата не й вярват.

Междувременно Амбика научава за плановете на свекърва си и решава да я натопи. Тя кара един техник да разхлаби вентилатора в стаята на Акаш и Митхи. Двамата по чудо се спасяват от падащия вентилатор, но Акаш е убеден, че майка му стои зад това. И е готов да го докаже или да напусне с жена си имението незабавно.

Черни облаци надвисват и над Мукта и Вишну. Сумитра унижава съпруга на внучката си, че й е купил евтино сари. Юврадж пък плете интриги и успява да я скара със съпруга й. Бясна, тя напуска работата и дома си и отива при Акаш и Митхи с молба да я приютят.

Ратхор научава истината за Амбика, но е заплашен от баща й. Той го предупреждава, че ще го обвини в убийството на Малвика и за пожара, който тя сама е запалила, преди да се самоубие.

И докато в семейството му всичко се обръща наопаки, Амбика продължава да създава проблеми. Екадаши осъзнава, че снаха й стои зад всичко, но е с вързани ръце.

И никой не й вярва.

Мукта се връща на работа след много увещания, а Юврадж я ангажира с работно парти. На него той се старае тя да види Вишну като прост сервитьор. Вместо да се скарат обаче, двамата се сдобряват в Моята карма. И се прибират у дома по-щастливи и сплотени от всякога.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.