Моята карма еп. 662, 663, 664, 665, 666 от 06, 07, 08, 09, 10.02.2017

Злобата на Амбика към Митхи намира нови висоти в Моята карма.

Ратхор решава да се завърне в Касаули, където е живял с Малвика, за да разкрие истината за Амбика. Той иска да намери истината за пожара, в който тя е загинала и се натъква на неочаквани изненади.

В кошницата за пикник, която Акаш показа на Амбика, Митхи открива истинската змия. Тя е толкова шокирана, че се изправя от количката и започва да се движи сама. Акаш споделя със Санкрант, че някой е подменил фалшивата змия с истинска, но не може да открие кой.

Юврадж успява да убеди Мукта да присъства на бизнес вечеря. В същото време издейства и уволнението на Вишну от работа. Мукта пристига в ресторанта, а Юврадж я заблуждава, че секретарката е пропуснала да го уведоми, че вечерята се отлага, но я убеждава да прекара вечерта с него. А Вишну ги вижда сами.

Амбика намира претекст да изпрати Акаш в близкия град при много лоши метеорологични условия. Тя тайно отнема телефона му и поврежда спирачките на колата. След това заблуждава и Митхи, че Акаш я чака извън хотела. Злодейката се надява, че тя да се изгуби в мъглата в планината.

Само,че тя намира Акаш и го спасява. И тъй като това не й е достатъчно, Амбика посява у Митхи съмнението, че за случките от последните дни е виновна Екадаши. Връщайки се в Мумбай Амбика подхвърля телефона на Акаш в стаята на Екадаши, за да я натопи.

Вишну упреква Мукта, че е била на среща с шефа си, макар тя да го уверява, че няма вина за случилото се. Двамата се помиряват, но сърдития съпруг не смее да призна, че е останал без работа.

Междувременно тайните около миналото на Амбика започват да се разбулват в Моята карма. Ратхор намира медицинската сестра Вибха от клиниката, в която е била откарана жена му преди 25 години след пожара. Пенсионираната медицинска сестра намира бележника си и от там научава, че преди да умре Малвика е родила дъщеря. Но какво се е случило с детето не си спомня.

Ратхор споделя с Джоги догадките си, че може би Амбика е негова дъщеря, тъй като Чаухан не е бил женен и е нямал деца. Свекър му го съветва да не й разкрива нищо.

Акаш устройва тържество по случай прохождането на Митхи, което вбесява Амбика.

А Юврадж се възползва от невинно желание на Мукта, за да й подари рокля, която тя разглежда, всявайки раздор в семейството й.

Вишну също й купува ново сари и много е разочарован като вижда скъпата рокля. Но на тържеството Мукта облича сарито на Вишну. Междувременно Амбика подменя таблетките на Санкрант срещу алкохолната му зависимост с витамини.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2017 г.