Моята карма еп. 772 18.07.2017

Вторник

Митхи се натъжава като вижда снимката , тя я изпуска и стъклото на снимката се чупи .

Митхи се извинява на Рани и и казва ,че ще купят ново стъкло .

Вишну се прибира и Мукта го пита къде е бил , казва ,че ще отиде да вземе Манав .

Вишну дава парите си на Мукта , Мукта си спомня как той ги изкара днес тези пари и взема туба с бензин.

Вишну пие вода и я пита да ли иска да отидат на вечеря навън и и казва ,че трябва да сложат парите на сигурно място в шкафа .

Мукта взема парите и ги хвърля на земята , Вишну я пита защо ги е хвърлила и се навежда да ги събере .

Мукта се разплаква и отива отново до тубата , тя се полива с бензин . Вишну я пита какво прави , тя взема запалката и му казва да не се доближава иначе ще се запали .

Той и казва да се успокои , тя му казва ,че прави същото , което той е направил днес и му казва ,че го е видяла днес .

Вишну отива до нея и взема запалката , запалката пада на земята . Вишну продължава да се кара на Мукта . После те се прегръщат и той и се извинява .

Рани е легнала на краката на Митхи и си говорят .

Вишну се извинява отново на Муктаи и и казва , че е разбрал днес, че животът е по ценен от парите. Той й обещава ,че това няма да се повтори повече .

Мукта си спомня какво Митхи и каза по-рано, и му казва, че не знае какво е щяла да прави без него , както и Манав . Тя го моли да и обещае и се прегръщат .

Митхи си слага синдур . Рани я пита защо се слага синдур , Митхи и казва ,че жените които са омъжени го слагат за своите съпрузи . Рани казва добре и си тръгва , Митхи я пита къде отива .

Рани казва, че отива да се моли за съпруга и тоест баща си .

Вишну получава обаждане, докато Мукта отива да го вдигне. Обажда се Кханна и му се извинява извинява , тъй като не е можал да се срещне с него .

Той иска да се вземе Вишну на работа в офиса , докато Вишну казва, че той може да започне работа още днес .

След това Вишну казва на Мукта , че Господ я е чул и Кханна му е предложил работа .

Рани отива при Нандини и й казва да си сложи синдур . Нандини я пита от къде и е дошла идеята. Рани казва, че Митхи си е сложила , за да е здрав баща и .

Малвика идва и говори по темата за синдура .

Митхи си взема сарита от гардероба . Акаш я вижда и влиза в стаята и изненадано я прегръща .

Тя се стряска . Тя го пита кое сари да си облече . Той и казва ,че е станало объркване със саритата и онова сари е било за нея , така като е любимия и цвят и той го е купил за нея . Той и казва ,че ей сега идва . Тя го пита къде отива , но той не и казва и излиза от стаята .

Акаш отива в стаята на Нандини , той и казва името , тя се радва и отива при него . Той я моли да върне сарито на Митхи . Тя му дава сарито той и благодари и си тръгва .

Акаш отива и го дава на Митхи . Те си говорят .

Нандини вижда ютията и сарито и настройва ютията на градусите на които може да изгори сарито .

Прислужникът започва да глади и ютията изгаря сарито на Митхи , прави му дупка . Той се шашка и се чуди как се е случило това тък като е настроил ютията на правилните градуси .

Нандини се радва и се усмихва .

Митхи и Акаш са в стаята и той отива да им каже ,че сарито и е изгорено и не знае как това се е случило . Той и показва сарито и и се извинява . Митхи му прощава и му казва да внимава следващия път .

Нандини идва и му се кара , Митхи и казва ,че е направил грешка както правят всички .

Нандини казва , че Акаш и е купил това сари с толкова любов .

Митхи и казва , че Акаш носи всички сарита с любов и ще донесе още едно . Акаш казва, че може да им купи един бутик и ще могат да имат всички сарита , които поискат .

Нандини като вижда Акаш и Митхи се ядосва и излиза от стаята. Митхи се обръща назад и вижда изражението на лицето на Нандини .

Акаш казва на Митхи ,че отива да се приготви . Митхи е щастлива .

Нандини влиза в стаята си ядосана и затваря вратата .Тя си разваля леглото и започва да хвърля неща от стаята си по земята . Нандини хвърля някаква книга или тетрадка по огледалото и събаря кутийката със синдур , синдура се разпилява върху календара .

Нандини го вижда и си спомня момент с Акаш когато са планирали да се оженят .

Нандини вижда датата 1 декември и казва ,че ако не тогава , тогава сега ще се оженят .

Тя казва ,че ще се облече като булка .

Акаш и Митхи са на партито . При тях отива някакъв човек който го поздравява за сливането на компаниите . Друг човек казва по микрофона на хората на партито ,че ще пуснат музика , за да танцуват и пускат музиката , Акаш и Митхи пляскат с ръце както и останалите на партито .

Нандини влиза в стаята на Митхи , тя отваря гардероба и и взема едно от саритата и . После вижда снимката , която си направиха в училището на нея Акаш и Рани .

Нандини е щастлива и докосва мястото на снимката където е Акаш .

На партито всички ръкопляскат . Акаш и Митхи започват да танцуват .

Нандини се е облякла като булка и си слага гривните на Митхи .

Кханна също е на партито и вижда Митхи и Акаш .

Той отива при тях и казва , че е знаел , че ще се срещнат скоро. Той казва на Митхи ,че е отишъл в дома на Акаш , но не е можал да се запознае с нея , тъй като Акашп го е изхвърлил .

Акаш предупреждава Кхана и казва, че това е частно парти и не иска драми. Кхана го пита да ли се е свързал с борда за продаване на тяхната компания.

Човекът казва , кои са собствениците на двете компании , които се свързват , той казва ,че единия е Акаш , а другия е Кханна . Акаш не може да повярва .

Нандини си гледа къната по ръцете и прегръща снимката на нея Акаш и Рани .

Журналистите отиват при Акаш да му искат интервю и го питат как са решили да си слеят компаниите . Задават му въпроси свързани с компаниите . Кханна казва нещо на Акаш .

Акаш и Митхи се прибират . Акаш не в настроение .

Нандини гледа кутийката със синдур и я взема , казва си нещо за Акаш и после си докосва къната по ръцете . После си представя ,че Акаш е до нея и той и слага синдур .

После вижда ,че си е представяла и взема синдур и си слага ръката над главата , през това време Митхи отива при нея и и хваща ръката и я спира .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма/Uttaran – Официална страница

Коментари (0)

Публикувано в на 19 юли 2017 г.