Моята карма еп. 769 13.07.2017

Четвъртък

На Нандини и звънва телефона и тя говори с някого . Митхи се гласи пред огледалото и си спомня думите на Екадаши . Тя си слага обеди , червило и грим , слага си и биндито , което показва ,че е омъжена . Слага си и пръстен .

В дома на Бундела идва човека с който говорише Нандини и той обсъжда нещо с Акаш .

Този човек накрая се вижда и с Нандини , тя се чуди защо той е тук и се страхува .

Той пита Акаш коя е тя . Акаш казва ,че това е Чамели .

Преди да си тръгне мъжът казва на Нандини нещо . Т яму удря шамар , Екадаши и Гомти виждат когато му удря шамар и са много ядосани . Той и хваща ръката и започва да я дърпа , тя го дърпа .

Акаш вижда това ,отива при тях и му хваща ръката . После му се кара и му показва документите пред него ги скъсва . След това започва да го дърпа и да се опитва да го удари , но Нандини го спира .

Те се сбиват , от челото на Акаш тече кръв .

Акаш говори с Нандини и е много ядосан , Екадаши и Гомти също са ядосани .

Нандини се затваря в стаята си и си спомня моменти с Акаш .Митхи е почиства раната на Акаш Акаш и казва , че това, което е направил днес , беше за да защити честта на Нандини .

Митхи казва, че тя също е жена и не може да понесе някой да проявява неуважение към една жена. Тя се обръща, докато Акаш я спира и казва, че нека Nandini да си отиде, тъй като всички искат така .Той казва, че благодарение на нея има има пропаст между тях .

Meethi казва, че Нандини е тук заради Рани , докато Akash се ядосва и казва, че тя трябва да си тръгне все някога , защо този ден да не е днес .

Той казва, че Рани трябва да се научи да живее без нея и тя трябва да я приеме като нейна майка . Митхи поставя комплектадолу , Акаш я спира и казва, да му даде отговор .

Митхи казва, че не знае какво да отговори , пита го да не мисли , че е щастлива от това решение

Акаш се съгласява с нея и казва, че същото се случва и с него .

Той идва при нея и и казва ,че нищо не може да ги раздели .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма/Uttaran – Официална страница

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юли 2017 г.