Моята карма еп. 721 04.05.2017

ЧЕТВЪРТЪК:

Всички членове на семейството са шокирани от лошата новина. В стаята си Митхи си припомня даденото обещание и моментът, в който Юви я бута на земята. Дамини влиза при нея и Митхи ляга в скута на баба си. Тя не може да спре да плаче. Обвинява се, че не е послушала Акаш и е убила бебето им. Дамини и се кара да не говори така. Скоро пак ще забременее. Акаш е интелигентно момче, което я обича много и ще я разбере. Митхи и отговаря, че този път греши. Акаш е бленувал за това бебе. Дори когато всички са били против неговото раждане, той е бил до нея и я е дарявал с цялата си любов. Митхи добавя, че Акаш е накупил много неща за детето им. Тя продължава, че той я е предупреждавал да стои далеч от Юваан, но тя не го е послушала. Тапу, Мукта, Ратхор слушат мълчаливо пред вратата.

Павитра и Гомти се радват на случилото се, а Екадеши се кани да им отговори, когато Акаш се прибира с играчката. Екадеши му съобщава лошата вест, а Ратхор му разказва за случилото се в хотела.

Митхи споделя с баба си, че се е опитала да спре брат си. Добавя, че не е успяла да се контролира и е убила бебето си. Дамини я утешава. Казва и, че няма вина и Акаш ще я разбере.

Акаш плаче. Ратхор иска да сложи ръка на рамото му, но Акаш го отблъсква. Казва на Ратхор, че дъщеря му го е обвинила за състоянието на Вишну, сега той е загубил детето си. Вече са квит. Муку се намесва и казва, че е разбрала истината и за всичко е отговорен Юврадж. Акаш пита Ратхор след като е приемал Митхи като родна дъщеря, след като е знаел, че е бременна, защо я е повикал със себе си. Ратхор мълчи. Акаш му казва в лицето, че знае отговора. Взел я е, защото не му е истинска дъщеря. Добавя, че сега Мукта му се извинява, но едно извинение няма да върне детето му.

Екадеши казва на сина си да спре и да отиде при Митхи, която има нужда от него. Акаш и отговаря, че вече трябва да е доволна. Казва на майка си, че е получила това, което е искала. Съветва я да украси целия дом с горящи свещи, защото бебето – плод на греха и позор за семейството – е мъртво. Акаш продължава, че неговите близки са хвърлили зли очи на щастието му. Добавя, че повече няма семейство. Той поглежда към стълбите, след това към играчката в ръцете си и напуска къщата. Екадеши се опитва да го спре. Тя казва, че раната в сърцето на Акаш е много дълбока и му трябва време да я излекува. Митхи се нуждае от него, но и той е с разбито сърце. Тя плаче от цялата си душа. Мукта също.

Акаш върви в дъжда. Той си припомня как е разбрал за бебето, как са се радвали. Среща една бедна жена с бебе в скута си. Той и помага, а жената го благославя. Акаш и дава пари и порцелановата кукла.

Акаш седи в дъжда. Към него се приближава някой с чадър в ръка. Той вижда Митхи в напреднала бременност и се усмихва. Гали корема на съпругата си и чувства ритниците на детето им. Но разбира, че това е просто сън. Той си припомня разказа на Ратху и е тъжен, защото Юви, макар брат на Митхи, е убил детето и.

Лекарят на Вишну казва на Тапася, че могат да вземат Вишну в дома си. Дали там или в болницата, състоянието му няма да се промени. Той е в кома и едва ли ще излезе от нея. Мукта умолява майка си да направи нещо. Вишну трябва да оздравее, заради нея и детето им. Тя се обвинява за поведението си. Добавя, че Митхи е загубила бебето си, тя може да загуби Вишну, защо се е случило всичко това. Добавя, че не може да живее без Вишну и моли майка си да го спаси.

Митхи бълнува на сън и се извинява на Акаш. Тя се пробужда и вижда съпруга си до прозореца. Тя се приближава и му казва, че страшно съжалява. Добавя, че не е успяла да изпълни обещанието си. Акаш е с гръб към нея. Тя го докосва, но той не реагира. Безмълвен и подава лекарството и чаша вода и я слага да си легне. След това ляга до нея по гръб, гледайки тавана. Митхи се опитва да го гушне, но Акаш и е прекалено сърдит и не отвръща на ласките и.

На сутринта Акаш излиза от дома си, без да обърне внимание на молбите на Екадеши и Санкрант.

Той отива при лекарката на Юви и настоява да му даде информация къде да открие Юврадж. Тя му отговаря, че това е невъзможно. Акаш и казва, че Юврадж е престъпник. Добавя, че тя е жена и би могла да разбере друга, която е загубила бебето си. Акаш и казва, че няма да се откаже докато не намери убиеца на детето си. Тя му предоставя каквото има. В този момент идва и Ратху и му казва, че двамата ще го хванат. Добавя, че адреса му е грешен. Акаш пита за ежеседмичните посещения и лекарката обеснява, че всеки понеделник Юви идва за специално лекарство, което да поддържа състоянието на промененото му лице. Без него не може. Ратху констатира, че днес е понеделник и двамата решават да изчакат Юви.

Юврадж идва при лекарката с намерение да си вземе лекарството за месец, след което да замине за Европа, където ще е в безопастност. Той е изненадан да види Рахувендра, а още повече когато Акаш го удря. Юви се опитва да обясни, че не е знаел и не е искал да нарани Митхи, но Акаш не го слуша. Той започва да го бие жестоко. Ратхор се опитва да го спре. Акаш вади пистолет и решава да застреля Юврадж. Ратхор го спира. Идва полицията и арестува Юви.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма / Uttaran – Officialna Stranica

Коментари (0)

Публикувано в на 6 май 2017 г.