Моята карма еп. 670 16.02.2017 с онлайн видео и снимки

Моята карма еп. 670 16.02.2017

Четвъртък:

Ратхор влиза в къщата на Чаухан и краде писмото от Малвика.

На закуска Санкрант моли брат си да го придружи в офиса и да започне да му помага с нещо. Амбика му се присмива, че не би могъл да се справи с отговорностите си. Всички са изумени да чуят думите и. Акаш подкрепя брат си и му казва, че ще се радва да работят заедно. Кара го бързо да си приготви багажа и да тръгват.

Нани влиза при Дамини и я моли двете да отидат в дома на Бундела и да видят Мукта. Дамини и отговаря, че Муку не живее при Митхи. Нани се ядосва и казва, че е доживяла да види слугинчето да живее в палат, а наследничката на Тхакур и дъщеря на Ратхор – в бедност и мизерия.

Мукта тръгва за работа. Тя моли Вишну да не предприема нищо, без да го е обсъдил с нея. На вратата се звъни и пристигат Митхи, Акаш и Санкрант. Митхи предупреждава Мукта, че Юви хич не и харесва. Мукта я успокоява, че е опознала добре шефа си и макар странен е с добро сърце. Тя тръгва, защото закъснява.

Митхи приготвя чай, а Акаш предлага на Вишну да се присъедини към него и брат му в офиса. Вишну отказва, но добавя, че ако не му се отвори друга възможност за работа, ще му се обади. Акаш и доволен и на това. Митхи се кара на Вишну за постъпките му, а той се извинява на всички.

Мукта приключва работа и Юви я хвали, че е много старателна и работи много бързо. Той добавя, че е разбрал, че Вишну е безработен и предлага на Муку, съпругът и да си изпрати Си Ви-то, защото в компанията има свободни места. Мукта е щастлива. Юви и обещава, че ще се намери много добра позиция за него, защото Вишну е квалифициран служител. Тя си тръгва. Пред кабинета на шефа си забелязва служител от кетъринга на партито и се чуди какво прави тук, след като всички сметки са уредени…

Ратхор и Нани отиват в дома на Бундела. Ратхор носи подаръци за Амбика, но се отказва да и даде. Нани се чуди какво става.

Бандити се опитват да отвлекат Амбика, но идва полицията и ги арестува. Амбика предупреждава Екадеши да внимава, защото тя е полицейска дъщеря и няма нищо скрито от нея.

Екадеши е арестувана. Тя се опасява, че Чаухан няма да я пощади.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.