Моята карма еп. 668 14.02.2017 с онлайн видео и снимки

Моята карма еп. 668 14.02.2017

Вторник:

Муку решава да предупреди Митхи. Тя и разказва какво е видяла. Казва на Митхи, че смята, че Амбика таи някакви чувства към Акаш. Нали тя е трябвало да се ожени за него. Митхи и отговаря, че се лъже. Амбика е много загрижена за тях. Тя е добро момиче. Мукта и се извинява. Казва и, че най-вероятно се е объркала.

Ратхор отива да се срещне с Чаухан в полицейския участък. Той му казва директно, че е бащата на Амбика. Инспекторът отрича. Ратхор му разказва какво е научил – за смъртта на болната му жена, за невъзможността да му се роди дете, за роденото дете от Малвика в деня на смъртта и. Ратхор го пита защо е държал Амбика далеко от родния си баща толкова много години. Чаухан му отговаря, че никога не би предал детето на сестра си на един убиец. Ратхор му казва, че много добре знае, че Малвика се е самоубила. Чаухан го обвинява, че го е сторила заради него. Ратхор се заканва да каже истината на Амбика, а Чаухан го заплашва, че ако се доближи до нея, ще го вкара в затвора за подбудителство за самоубийство. Добавя, че съхранява прощалното писмо на Малвика, където е обяснила всичко и то е достатъчно доказателство Ратхор да бъде осъден. Чаухан завършва, че ако Амбика разбере, как истинския и баща е отговорен за смъртта на майка и, никога няма да му прости. Ратхор го пита защо е паднал толкова ниско, но в крайна сметка си тръгва.

Нани пристига в дома на Вишну. Тя е изненадана да го види там и той я лъже, че е забравил нещо и затова се е върнал. Нани пита за Мукта. Вишну лъже, че е при доктора, но Нани не му вярва. Тя звъни на Мукта, но телефонът и е изключен. Нани предупреждава Вишну да не забравя, чия дъщеря и внучка е Мукта и му казва, веднага щом се прибере да и се обади.

Юви организира празненство следващия ден. Той казва на Мукта, че и Вишну е поканен.

Екадеши обвинява Амбика за всички беди в семейството и. Амбика и се подиграва. Пита я какво ще направи, ще се опита да я убие ли. Екадеши директно я пита какво иска, нали е станала нейна снаха. Амбика и отговаря, че е снаха, но на кого. На Санкрант, а е трябвало да се омъжи за Акаш. Тя добавя, че никога няма да им прости за несената и обида и е приела да се омъжи само, за да си отмъсти. Тя казва, че ще направи живота на Акаш и скъпата му съпруга Митхи ад. Че само няколко капки алкохол и със Санкрант е свършено. Екадеши се чуди как да предупреди Акаш, преди да е станало нещо лошо.

Вишну се извинява на Мукта, но отказва да я придружи на партито, защото има спешна работа.

Екадеши се опитва да предупреди Акаш, но той не и вярва.

Ратхор решава да каже истината на Амбика.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.