Моята карма еп. 667 13.02.2017 с онлайн видео и снимки

Моята карма еп. 667 13.02.2017

Понеделник:

Акаш се закашля и Митхи му подава вода. Каната е празна и той отива да налее от кухнята. Митхи си ляга в леглото. Вентилаторът над нея се клати заплашително. Тя вижда, че прозерецът е отворен и става течение. Митхи става да го затвори. Тогава вентилаторът пада точно там, където е лежала преди малко. Тя е много изплашена. Акаш идва и също е ужасен. Митхи му споделя, че смята, че инцидентите, които им се случват не са случайни – змията в Шимла, развалената кола, съобщенията, сега вентилатора. Някой иска да и навреди. Митхи показва телефона на Акаш. Казва му, че го е намерила в гардероба на Екадеши. Амбика пристига при тях и също смята, че етървичката говори истината. Митхи заключава, че майка му иска да я убие. Акаш се заканва на майка си, а Амбика се радва, че Екадеши ще си стегне куфарите за Атишгарх още днес и няма да се опита да я спре.

Акаш влиза при майка си. Той и крещи, че е разбрал всичко. Тя не може да понесе да вижда щастието му. Инцидентите в Шимла не са съвпадение. Той обвинява майка си, че е изпратила Митхи в мъглата, за да я убие. Сега е повикала електотехник, който е разхлабил вентилатора и това едва не е убило Митхи. Екадеши отрича. Акаш и казва, че и е повярвал, но тя живее само с омразата си. Майка му не може да забрави миналото. Митхи идва при тях. Тя моли Акаш да се успокои. Казва му, че не иска да застава между майка и син. Акаш хваща Митхи и и казва, че вече няма да живеят в тази къща.

Вишну отново се кара с Мукта. Тя го моли да не се държи като тийнейджър. Той я пита дали разбира какво изживява той. Съпругът, който не може да заведе жена си на вечеря в скъп ресторант, не може да и подари рокля или огърлица, не може да и организира бляскаво парти. Той и казва, че Юваан Сингх не и е просто шеф. Не е облякла скъпата рокля, ще върне огърлицата… Вишну пита Мукта от какво ще се откаже утре – от повишението, от привилегиите си, от заплатата си. Той продължава, че скоро може да има служебен автомобил… тя е служител в богата компания и го кара да се чувства жалък. Вишну казва на Мукта, че днес подаръците му са заменени от тези на Юви, а утре като нищо може да заеме мястото му..

Муку го пита, осъзнава ли какво говори. Вишну и отговаря, че е истината винаги е горчива. Мукта му казва, че щом мисли всичко това, то тя няма място при него. Тя решава да си тръгне, а Вишну не я спира.

Митхи и Акаш решават да се изнесат за няколко дни. Звънецът на входната врата звъни и те са учудени да видят Мукта с куфар в ръка. Те е много разстрроена и Митхи я прегръща. Двете влизат вътре.

Ратхор си припомня деня, в който рабира, че ще стара баща. За жалост Малвика не е желала бебето.

На сутринта Мукта си проверява телефона, но няма пропуснати обаждания или СМС. Те не може да проумее какво му става на Вишну. Муку споделя с Митхи, че работи само, за да помогне на семейния бюджет. Сестра и и отговаря, че тъжната истина е, че мъжът не може да понесе жената да печели повече и да има повече успехи в работата.

Вишну е на интервю за работа. Той си повтаря, че ако си намери нова работа ще помоли Мукта да напусне и всичко ще бъде наред. Интервюиращият се чуди какво да му предложи, защото има по-висока квалификация от предлаганото. Вишну казва, че няма претенции и би работил всичко.

Ратхор си спомня, че Малвика изобщо не е искала бебето. Тя го е обвинявала, че така ще съсипе мечтите си за бляскав живот. Ратхор и е обещал, че той ще се грижи за дъщеря им, а тя ще може да следва мечтата си като модел. После къщата се е подпалила. Ратхор е закарал наранената Малвика в болницата само, за да разбере, че тя е починала. Брат и – Чаухан – го е обвинил, че я е убил.
Екадеши се чуди как да задържи сина си и Митхи. Тя е съгласна на всичко, дори да моли за прошка. Свекървата се заканва на Амбика и си казва, че ако не иска дома и да е разрушен, трябва да се справи със снаха си.

Митхи и Акаш решават да останат заради Мукта. Екадеши чува и е много доволна. Тя си казва, че боговете и дават шанс да докаже, че е невинна и да изобличи Амбика.
Мукта забелязва поведението на Амбика спрямо Акаш. Тя е озадачена. Тя си казва, че Амбика се държи по един начин, а си мисли съвсем друго.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма; Uttaran

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.